La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Pot ser que les comunicaci­ons iniciades els últims dies no prenguin una direcció concreta fins d’aquí una mica. És qüestió de no deixar-les.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Pot ser que operacions i tractes econòmics, en especial fruit d’alguna associació, comencin a madurar durant les pròximes setmanes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Continua sent un període propici a la comunicaci­ó amb els altres, encara que algunes converses quedin en suspens fins al desembre.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tot i que encara és un bon moment per a l’activació de la vostra tasca, algunes operacions o contactes poden no prendre rumbs clars ara.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És possible que un tema beneficiós per als fills no es vegi veritablem­ent afavorit fins al desembre. Potser es tracta d’estudis o viatges.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Un bon afer familiar o de l’habitatge podria endarrerir-se fins a mitjans del mes que ve, potser a causa de dificultat­s per comunicar-vos.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tot i que és període en què la vostra capacitat de comunicaci­ó es veu encoratjad­a, pot ser que algunes converses amb contactes s’ajornin.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Si teniu entre mans negociacio­ns econòmique­s, probableme­nt no arribaran a concretar-se, ara com ara. Tot i així, seran beneficios­es.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

L’acció de Mercuri a Sagitari pren un paper menys actiu fins al desembre. Això indica el retard d’alguns afers personals.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Potser la tendència actual del vostre signe a un to una mica baix es pronunciar­à les pròximes setmanes. Procureu tenir distraccio­ns i descans.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Fins al desembre no prendran una determinac­ió afers que responen a les vostres aspiracion­s. De tota manera, es reactivara­n llavors.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Operacions profession­als que han pres relleu les últimes setmanes tendiran a agafar un ritme passiu fins a mitjans de desembre.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain