La Vanguardia (Català)

Clàssica i òpera

- MARICEL CHAVARRÍA

INBAL I EL TRIO LUDWIG A IBERCAMERA.

Si el director israelià Eliahu Inbal ha sorprès a Ibercamera i L’Auditori amb Mahler, ara mostra la mà que té amb Bruckner. Dirigirà la renovada Simfònica SWR de Stuttgart en la Simfonia Romàntica. Però alerta al Triple Concert de Beethoven que oferirà amb el Trio Ludwig (els germans Arnau i Abel Tomàs i la pianista Hyo-Sun Lim).

19/XI L’AUDITORI 20.30 HORES

MALTMAN I APPL EN DIES CONSECUTIU­S.

Setmana de glòria al Life Victoria. El baríton Christophe­r Maltman presenta a Sant Pau amb Malcolm Martineau un programa de bèsties amb cicles com Le bestiaire de Poulenc o Histoires naturelles de Ravel. I el trencacors Benjamin Appl torna engegant la col·laboració entre el Liceu, el Cercle i la Fundació Victòria dels Ángels amb una selecció de cançons i lieder al Foyer.

20 I 21/XI RECINTE MODERNISTA SANT PAU I FOYER LICEU

LES ‘VARIACIONS GOLDBERG’ PER LARS VOGT.

El talentós pianista aborda dos imprescind­ibles del repertori per a teclat: les famoses

Variacions Goldberg de Bach (les va enregistra­r el 2015 per Ondine), i els quatre

Impromptus, op. 90 de Franz Schubert.

21/XI L’AUDITORI 20 HORES

ARRENCA EL CICLE BCN CLÀSSICS.

El mestre polonès Antoni Wit dirigirà l’Orquestra de Cadaqués i els cors Lieder Càmera i Anton Bruckner en un programa inaugural del cicle BCN Clàssics que inclourà la Suite en Mi d’Eduard Toldrà i la 9ª Simfonia de Beethoven, el gran cim de la clàssica.

22/XI PALAU DE LA MÚSICA 20 HORES

PIOTR BECZALA EN CONCERT AL LICEU.

Aquest altre gran polonès avançarà algunes àries de Luisa Miller, l’òpera que canta aquesta temporada al Liceu, en un recital amb la Simfònica del Teatre que inclourà altres de Carmen, Tosca, Aida o Turandot.

24/XI GRAN TEATRE DEL LICEU 20HORES

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain