La Vanguardia (Català)

Vetllada decibèlica

Lamb of God, Anthrax i Obituary acompanyen Slayer en el seu comiat

- Redacció SLAYER

Després de tres decennis de deixar la seva empremta en l’escena thrash metal, la banda nord-americana Slayer s’està acomiadant dels escenaris amb The Final World Tour. Una gira de contingut poderós, ja que a més de la formació california­na pujaran a l’escenari del Sant Jordi Club altres referèncie­s de pes com Lamb of God, Obituary i Anthrax.

La festa començarà pocs minuts després de les set de la tarda amb l’actuació d’Obituary, a la qual seguiran Anthrax a partir de les vuit, i una hora més tard, Lamb of God. Els caps de cartell, Slayer, actuaran a partir d’un quart d’onze, i posaran la cirereta a una megavetlla­da en què a més de música i decibels es podrà gaudir d’un espectacul­ar desplegame­nt de mitjans escènics, lluminosos i visuals.

La influència de la banda nascuda el 1981 i integrada actualment pel cantant i baixista Tom Araya (a la foto), els guitarrist­es Kerry King i Gary Holt, i el bateria Paul Bostaph és innegable. Autor de gloriosos hits com Raining blood, Angel of death, Seasons in the abyss o Black magic, el quartet ha esdevingut al llarg de tots aquests anys tota una referència per a moltes formacions de l’escena thrash i del metal. Els participan­ts en aquesta mena d’homenatge/comiat també són referèncie­s als territoris respectius, com els Anthrax, que fa un parell d’anys van oferir una actuació memorable al Rock Fest, o els Obituary dins del death metal o els imparables Lamb of God, que lideren la new wave del heavy metal dels Estats Units.

 ??  ?? SANT JORDI CLUB. 19.10 HORES
SANT JORDI CLUB. 19.10 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain