La Vanguardia (Català)

El Tennis Barcelona decideix el futur a les urnes

-

Els socis del Reial Club de Tennis Barcelona decideixen el futur de l’entitat en una doble jornada electoral que s’obre aquest mateix matí i conclou demà dilluns. Les votacions seran presencial­s i tindran lloc al saló social del club, en horari de 10.00 h a 20.00 h. Els resultats es coneixeran demà.

A les urnes estan citats els 2.500 socis d’aquesta institució esportiva i ciutadana centenària, que s’hauran de decantar entre la candidatur­a hereva de la gestió de la junta del president sortint Beto Agustí, encapçalad­a per Werner Knuth, o la que s’erigeix en llista alternativ­a, liderada per Jordi Cambra. En la pugna dels avals electorals, Knuth va aconseguir un lleuger avantatge: 640 firmes per les 574 presentade­s per Cambra.

Fundador i president d’honor de la firma tecnològic­a de la salut Palex Medical, Werner Knuth ha estat membre de la directiva d’Agustí juntament amb altres membres destacats de la seva candidatur­a com ara Nacho Soler-Cabot, Pablo Molins i Jordi Montes. Com a directiu i gestor esportiu, Knuth també disposa de l’experiènci­a del Club de Golf de Sant Cugat, entitat que va presidir fa dues dècades.

Reconegut odontòleg i president de l’Associació de Clíniques Dentals BQDC, Jordi Cambra representa una de les famílies amb més tradició al club –és germà de Sixte Cambra, expresiden­t del Port de Barcelona, que també va ser candidat a la presidènci­a– i al seu equip reuneix, entre altres profession­als, Sergi Ferrer-Salat, fill de l’expresiden­t del Comitè Olímpic Espanyol i de la CEOE, que exerciria les funcions de vicepresid­ent.

 ??  ?? Werner Knuth (77)
Werner Knuth (77)
 ??  ?? Jordi Cambra (63)
Jordi Cambra (63)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain