La Vanguardia (Català)

Ajuntament de Mataró

-

ANUNCI La Junta de Govern Local de 12 de novembre de 2018 adoptà, amb el quòrum exigit per la llei, els següents acords:

“Primer.- Aprovar inicialmen­t el Projecte de reparcel·lació del PMU-11 Iveco–Renfe–Farinera, redactat i presentat per PUMSA, supeditada a l’aprovació prèvia o simultània del Projecte d’urbanitzac­ió del PMU-11 Iveco–Renfe/Farinera, en tràmit.

Segon .- Notificar –ho a les persones interessad­es que consten al projecte, amb l’advertimen­t que el projecte contempla per a algunes de les persones propietàri­es la cessió de part de l’aprofitame­nt privat a l’administra­ció actuant, en pagament de les despeses previstes que els correspone­n en concepte del percentatg­e de participac­ió de les despeses d’urbanitzac­ió i indemnitza­cions, i que en el supòsit que no sigui del seu interès aquesta opció cal que ho manifestin expressame­nt dins el període d’exposició pública del projecte, sense perjudici d’altres al·legacions que siguin del seu interès.

Tercer.- Donar tràmit d’audiència a les persones titulars del dret d’arrendamen­t d’habitatge que consten al projecte de reparcel·lació, perquè en el mateix període d’informació pública sol·licitin el reconeixem­ent fefaent del dret de reallotjam­ent o renunciïn al seu exercici, amb l’advertènci­a que si no diuen res de forma expressa es considera que renuncien. Tenen dret les persones amb residència habitual abans de l’1 de setembre de 2014, data de l’aprovació inicial del Pla de millora urbana PMU-11 Iveco–Renfe/Farinera. Les condicions i caracterís­tiques del dret de reallotjam­ent especifica­des al projecte de reparcel·lació, s’annexaran a la notificaci­ó de les persones que se'ls dóna audiència.”

Per aquest motiu s’inicia un període d’informació pública d’un mes prèvia, des del dia següent al de la publicació del present anunci al BOP, a fi que es pugui aportar per qui interessi suggerimen­ts o al·legacions.

La publicació íntegra de l’acord, es pot consultar a www.mataro.cat, a l’apartat Seu electrònic­a al taulell d’edictes durant el seu període d’exposició.

L’expedient és a disposició de qualsevol interessat, al Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament, (c. de Pablo Iglesias, 63, 2n) de dilluns a divendres de 9 a14h.

Mataró, el 12 de novembre de 2018. – Regidora Delegada dels Serveis d’Urbanisme, Desenvolup­ament econòmic i Cultura, Núria Moreno Romero.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain