La Vanguardia (Català)

Ajuntament de Mataró

-

ANUNCI La Junta de Govern Local de 12 de novembre de 2018 adoptà, amb el quòrum exigit per la llei, el següent acord:

Aprovar inicialmen­t el Pla especial urbanístic del Càmping Barcelona, presentat i promogut per Càmping Barcelona SL, amb les condicions establerte­s en els informes de l’arquitecta del servei tècnic municipal de 17 d’octubre de 2018, i a més han de presentar la documentac­ió tècnica esmenada en format digital DWG.WORD.”

Per aquest motiu s’inicia un període d’informació pública que D’acord amb l’article 115-c). del decret 305/2006 de 18 de juliol del Reglament de la llei és de 45 dies, des del dia següent al de la publicació del present anunci al BOP, a fi que es pugui aportar per qui interessi suggerimen­ts o al.legacions.

La documentac­ió bàsica es pot consultar a www.mataro.cat, apartat l’Urbanisme, Documents en Exposició Pública, i la publicació íntegra de l’acord, es pot consultar a www.mataro.cat, a l’apartat Seu electrònic­a al taulell d’edictes durant el seu període d’exposició.

L’expedient és a disposició de qualsevol interessat, al Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament, (c. de Pablo Iglesias, 63, 2n) de dilluns a divendres de 9 a14h.

Mataró, el 12 de novembre de 2018. – Regidora Delegada dels Serveis d’Urbanisme, Desenvolup­ament econòmic i Cultura, Núria Moreno Romero.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain