La Vanguardia (Català)

6 PREGUNTES CLAU SOBRE EL NACIONAL

-

QUE?

El Nacional és el multi-espai gastronòmi­c de referència a Barcelona. Ubicat en un magnífic edifici modernista, permet degustar les millors receptes tradiciona­ls d’arreu de la península Ibèrica, elaborades amb productes de gran qualitat i de temporada. No us perdeu aquest espai amb quatre restaurant­s i cinc barres especialit­zades que faran les delícies de grans i petits.

PER QUE?

A El Nacional tot és possible. Paladars de tots els gustos hi són benvinguts i els comensals podran escollir entre entaular-se a La Braseria, La Llotja, La Taperia i La Parada o bé gaudir d’un pla més informal en alguna de les seves barres especialit­zades. La Barra de Vins, La Barra de Cerveses, La Barra d’Ostres, La Barra de Còctels o El Quiosc són racons ideals on compartir la millor gastronomi­a.

QUAN?

Oberts els 365 dies de l’any, l’horari d’El Nacional és ininterrom­put de 12 del migdia a 2 de

la matinada.

ON?

El trobareu al Passeig de Gràcia número 24 bis de Barcelona, a l’interior de l’illa formada per la Gran Via, el Passeig de Gràcia i els carrers de la Diputació i de Pau Claris, en ple Eixample.

COM?

No es necessita reserva prèvia per menjar a El Nacional. No obstant, si voleu assegurarv­os una taula, podeu reservar-la als espais de La Llotja o La Braseria (exceptuant dissabtes i festius). Cal trucar al +34 935 18 50 53 o escriure al mail reservas.enb@elnacional­bcn.com o al web elnacional­bcn.com.

QUI?

A El Nacional tothom hi és benvingut. Comptem amb taules de fins a 10 persones i, si hi voleu venir amb més gent, podeu gaudir d’El Magatzem, un espai privat perfecte per celebrar trobades en un ambient més íntim. Truca’ns i dissenyare­m la teva experiènci­a a mida.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain