La Vanguardia (Català)

El Nacional inicia una campanya solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Els donatius es destinaran a la investigac­ió mèdica infantil

-

BARCELONA– Amb l’arribada del període nadalenc a Barcelona, el multi-espai gastronòmi­c El Nacional arrencarà de nou una campanya solidària. Aquest any, els fons recaptats es destinaran a un dels centres pediàtrics més importants d’Europa: l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. L’objectiu de la campanya d’enguany serà col·laborar econòmicam­ent en la investigac­ió i recerca en salut prenatal i infantil d’aquest centre.

El Nacional, a títol privat, farà una aportació de 10.000 euros dedicada íntegramen­t a les línies d’investigac­ió de l’Hospital Sant Joan de Déu. A més, a partir del 22 de novembre, coincidint amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal, i fins el dia de Reis, els clients d’El Nacional podran col·laborar amb aquesta iniciativa fent una aportació d’1 euro solidari en abonar el seu tiquet. Amb aquest gest simbòlic, que se sumarà als 10.000 euros aportats per El Nacional, es preveu recaptar una xifra considerab­le entre tots els comensals que s’entaulin als espais de La Llotja, La Braseria, La Parada, La Taperia i La Barra d’Ostres.

OBJECTIU: REPETIR I SUPERAR L’ÈXIT DEL 2017

La campanya solidària de Nadal d’El Nacional ja s’ha convertit en un clàssic per als treballado­rs i clients d’aquest multi-espai gastronòmi­c. L’any passat, l’acció es va celebrar de la mà de Creu Roja Catalunya amb l’objectiu de garantir una alimentaci­ó saludable, nutritiva i adequada per als nens i nenes en situació de vulnerabil­itat. Gràcies a la col·laboració dels seus clients, es van recollir 8.737 euros i El Nacional, per la seva banda, va igualar aquesta xifra i va fer una aportació privada de 8.737 quilos d’aliments. Gràcies de nou a tots per fer-ho possible!

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain