La Vanguardia (Català)

Juanjo fa entrar el Barça Lassa a una altra ‘final four’

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

El Barça Lassa no va fallar i disputarà al mes d’abril la seva sisena final four de futbol sala. Ahir n’hi havia prou amb un empat davant l’Ugra Yugorsk rus, amb qui tenia guanyat el goal average, en l’últim partit de la ronda que s’ha disputat al Palau Blaugrana. Però no es va conformar i va acabar aconseguin­t els tres punts i sumant un ple de victòries amb un penal inicial que va transforma­r Ferrão i un altre gol del porter Juanjo, que va sentenciar amb el 0-2 a porta buida a 9 segons del final després de protagonit­zar diverses actuacions de mèrit per frustrar les opcions visitants. Els d’Andreu Plaza es jugaran el títol en una seu encara per determinar davant l’Inter Movistar, el Kairat Almati kazakh i el guanyador del duel fratricida que en el moment de tancar aquesta edició disputaven Sporting de Portugal i Benfica.

Amb la final en joc, els russos van sortir amb una intensitat que aviat els va condemnar, ja que als 7 minuts de joc Caio va cometre penal sobre Esquerdinh­a i els blaugrana ja van aconseguir un avantatge que va acabar resultant determinan­t. La resistènci­a local del primer temps amb la col·laboració necessària i decisiva de Juanjo sota el pal va portar els russos a la desesperac­ió i a acabar jugant el segon període amb porter jugador.

Però també va ser en va, perquè els blaugrana van aconseguir mantenir la porteria a zero amb un Sergio Lozano que va obligar l’Ugra a tenir sempre un ull en defensa per no dilapidar les seves opcions. Quan el partit ja s’anava a acabar amb només un gol al marcador, Juanjo va aturar una pilota, va treure ràpidament cap a la porteria rival i va entrar sense oposició.

 ?? FCBARCELON­A ?? Juanjo abraçant Ferrão ahir al Palau Blaugrana
FCBARCELON­A Juanjo abraçant Ferrão ahir al Palau Blaugrana

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain