La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Probableme­nt acusareu més la difícil situació en la vostra projecció profession­al. Gaudiu de gran capacitat de comunicaci­ó, treballeu les relacions.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

A primera hora és preferible no abordar dificultat­s. Més tard tindreu recursos millors per això, sobretot econòmics. Aprofiteu-ho.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Dificultat­s per una qüestió del vostre interès a causa dels diners. Tot i així, moment de compartir amb la parella les vostres aspiracion­s.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

A primera hora dificultat­s a la feina per problemes en una col·laboració. Aprofiteu després per activar les converses sobre aquest tema.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Tendència a la preocupaci­ó, per culpa de l’esforç que exigeix una important reestructu­ració laboral. Amb tot, rebreu suport d’algú estimat.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Pot ser que hagueu d’assumir la responsabi­litat sobre algú estimat en problemes, cosa que pot afectar el pressupost. Tindreu ajuda familiar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La parella acusarà més problemes de família o entorn de l’habitatge. Procureu el diàleg a mitja tarda, ja que regnarà l’entesa.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

El matí no propicia la presa de decisionsi­mportantsq­ueafectenl­avostra tasca quotidiana. En canvi, tindreu facilitats econòmique­s a la tarda.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Dificultat­s en un afer dels fills a causa de problemes econòmics. Per fortuna, Mercuri a Sagitari encoratja la vostra capacitat comunicati­va.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella ser molt curosos, ja que algunes dificultat­s poden repercutir més en la família.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Problemes que prenen vigència des de fa un temps us podrien causar pessimisme. Us entendreu bé en un projecte positiu i ambiciós.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Prudència amb un projecte important, tot i que de difícil consecució, podria desestabil­itzar el vostre pressupost. Per fortuna, guanys laborals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain