La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Urà a Àries, favorable amb la Lluna, us permet expressar idees avantguard­istes. Després veureu encoratjad­es les relacions en l’àmbit social.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Es presenten perspectiv­es favorables per al pressupost domèstic. D’altra banda, la parella o una relació us pot donar una sorpresa.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats per compartir un projecte molt interessan­t amb la parella, que us pot canviar el futur. Facilitats per abordar temes de diners.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Bon moment per a les relacions laborals. Un tema dels fills es veurà beneficiat gràcies a l’actitud receptiva de la parella.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Moment propici per expressar la imaginació amb propostes imaginativ­es que u sobrin perspectiv­es. Tindreu suport familiar e nun tema laboral.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

A primera hora veureu encoratjat un tema familiar o de la casa gràcies a grans recursos econòmics. Un ésser estimat us pot donar una alegria.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

En cas de dificultat­s amb la parella, aprofiteu per abordar-les: és hora de comunicar-vos. Recursos econòmics per a un tema familiar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Mireu d’abordar els temes econòmics: és una gran oportunita­t. Venus a Escorpió, favorable amb la Lluna, afavoreix l’amor i el benestar.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La Lluna a Sagitari, favorable amb Urà, activa la vostra creativita­t. Dia molt favorable a l’amor. Suport en un tema econòmic. Aprofiteu-ho.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Recursos o suport, potser imprevist, enfront d’una dificultat. La Lluna a Capricorn, favorable amb Venus, permet el benefici en temes desitjats.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És hora de centrar-vos a aplicar les idees a favor dels vostres interessos. Gaudiu de bona imatge, cosa que us protegeix enfront de les dificultat­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Convé abordar aviat una operació econòmica molt difícil. Més tard, veureu encoratjat­s tractes favorables per a un tema que us interessa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain