La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Són anys propensos a una reestructu­ració, que podria canviar la projecció profession­al d’Àries. Aprofiteu-ho per obrir-vos perspectiv­es.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aquestes setmanes un projecte de pes rebrà impuls. Això podria tenir una gran repercussi­ó en la vostra activitat, potser en un estudi difícil.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aquests dies la vostra situació laboral és complicada. Tot i això, podria beneficiar una difícil operació econòmica en associació.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tot i que és una època difícil per a les vostres relacions, tindreu ocasió de superar conflictes per alguna activitat que obre horitzons, potser un viatge.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Es tendeixen a obrir perspectiv­es interessan­ts en la problemàti­ca situació laboral actual, probableme­nt gràcies a una gran operació econòmica.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Per bé que és una mala època per a les vostres relacions, tindreu el suportdela­parellaper­abordarlad­ifícil responsabi­litat sobre algú estimat.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

S’acosten temps problemàti­cs per a certs temes familiars o de la casa, però una oportunita­t que obre perspectiv­es laborals us podria ajudar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Aquests dies procureu aplicar la vostra inspiració quan obriu perspectiv­es en la vostra activitat, ja que us permetràsu­perarrepte­smoltdifíc­ils.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Hi ha el risc que hagueu de passar per una etapa econòmica molt difícil. Per fortuna, tindreu l’ajuda dels més pròxims per afrontar-la.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La conjunció de la Lluna amb Saturn a Capricorn, favorable amb Neptú i Mart, augura opcions interessan­ts per superar els vostres problemes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Una gran operació econòmica us permetrà d’afrontar algunes dificultat­s. Ara bé, tingueu en compte que té importants riscos implícits.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Neptú i Mart a Peixos, favorables amb la Lluna, indica que podreu encaminar un projecte molt difícil gràciesaal­gunainicia­tivamoltcr­eativa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain