La Vanguardia (Català)

LA PROPOSTA DEL MES:

BENVINGUTS A LA FÀBRICA DE SOMNIS GOURMET DE LA ROCA VILLAGE

-

Taste of Christmas by Gourmet La Vanguardia, l'exclusiva fàbrica de somnis Gourmet on es compliran els teus desitjos més deliciosos

Com un conte de Nadal, així és aquest any Taste of

Christmas de La Roca Village, una fàbrica de somnis Gourmet on trobar grans tresors gastronòmi­cs i petits capricis gourmet. La concept boutique de Gourmet La Vanguardia arriba per cinquè any consecutiu a La Roca Village, un lloc màgic on comprar, degustar o regalar els productes gastronòmi­cs més exclusius. Els amants de la bona taula faran realitat els seus somnis nadalencs més deliciosos gràcies a les més de 450 referèncie­s de productes gourmet i celler exposades a la venda.

Entrar a Taste of Christmas és entrar a un mecanisme perfecte on cada peça, cada engranatge i cada detall fan d'aquesta fàbrica de somnis el lloc ideal per als amants de la bona gastronomi­a i per als curiosos a la recerca de regals ideals. Conserves premium Ortiz, embotits de Vic Casa Riera Ordeix i ibèrics de Guijuelo Remedios Sánchez, dolços de Torrons Vicens, Catànies Cudié i Mels Alemany, esferes d'oli Caviaroli, ginebres premium i altres destil·lats, fins i tot les ostres de La Belle Huitre; són alguns dels productes que podràs trobar a Taste of Christmas .A més, la boutique exposa totes les promocions especials de Gourmet La Vanguardia de caves, vins, torrons, gintònic, espatlla ibèrica, Cervesa de Nadal, etc. i una zona de celler que compta amb una gran selecció de vins nacionals i internacio­nals, caves, champagnes i destil·lats premium.

Taste of Christmas també proposa idees gastronòmi­ques per regalar aquestes festes. Estris i complement­s com el sistema per conservar vi un cop obert de Coravin o les bosses per transporta­r ampolles de Zebag. T'oferim l'oportunita­t de convertir en màgiques aquestes festes de Nadal, vivint i compartint una experiènci­a gastronòmi­ca inoblidabl­e.

Taste of Christmas by Gourmet La Vanguardia estarà a La Roca Village fins al 7 de gener. La boutique obrirà tots els dies (excepte el 25 i el 26 de desembre i l'1 i el 6 de gener), fent horari especial de 10h a 22h entre el 5 de desembre i el 7 de gener.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain