La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Comenceu la setmana amb facilitats per avivar converses i contactes que poden obrir perspectiv­es a la vostra projecció profession­al.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És aconsellab­le que us centreu a impulsar un projecte important agilitant converses i contactes. De fet, us poden obrir els horitzons.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Dies propicis per activar operacions i negociacio­ns econòmique­s. Atesa la difícil situació laboral, convé que aprofiteu aquesta oportunita­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Setmanes propícies a encaminar problemes en les relacions gràcies al diàleg. La claredat i receptivit­at portaran una entesa millor.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Es presenten perspectiv­es interessan­ts per a una operació a la feina. En especial, es veurà encoratjad­a gràcies a una gran inversió econòmica.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Encara que hi hagi problemes de parella, convé escoltar ara el seu consell: pot ser beneficiós pel que fa a un afer relacionat amb els fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Pren força un gran tema familiar i possibles millores a casa. De fet, aquestes rebran suport perquè s’encaminin favorablem­ent.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Bona situació per expressar la vostra creativita­t actual. Convé aplicar les idees per obrir perspectiv­es al bloqueig en la vostra activitat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Dies propicis per obrir perspectiv­es a les dificultat­s econòmique­s, que segurament heu d’assumir ara. Rebreu el suport de la família.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Mercuri a Capricorn, favorable amb Neptú, aviva el vostre enginy, cosa què us permetrà obrir sortides davant les dificultat­s que heu d’assumir.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Dies propicis a abordar problemes agreujats últimament, ja que disposareu de recursos per encaminarl­os, sobretot de caràcter econòmic.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Moment d’aplicar la inspiració i gran intuïció per enfocar i obrir perspectiv­es a activitats que responguin als vostres interessos i aspiracion­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain