La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Cal que aprofiteu fins a última hora per abordar temes econòmics profession­als, ja que gaudireu de facilitats en un període problemàti­c.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Podreu compartir amb la parella un projecte molt interessan­t. És hora de prendre determinac­ions que puguin beneficiar la relació.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats en la vostra tasca, sobretot per expressar creativita­t. Tindreu suport econòmic malgrat les actuals dificultat­s de diners.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

És un període problemàti­c per a les relacions, però les decisions de la parella podrien ser positives per als fills. Gran entesa amb ells.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Disposareu de recursos econòmics i facilitats per fer reformes a la llar. Algun dels vostres éssers estimats també se’n podria veure beneficiat.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

En cas de dificultat­s amb la parella, procureu un acostament al llarg del dia d’avui: hi haurà entesa per aclarir situacions. Suport d’algú pròxim.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Possibilit­at de beneficis econòmics gràcies a una oportunita­t laboral, malgrat la complicada situació. Possible ajuda familiar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La Lluna a Escorpió, favorable amb Neptú i Saturn, dona ales a la vostra gran inspiració actual i us permet prendre bones decisions personals.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Aprofiteu a última hora per abordar algunes dificultat­s. De fet, podreu comptar amb el suport familiar i amb recursos econòmics.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, favorable amb la Lluna, aconsella que us aboqueu a un tema d’interès personal. La vostra claredat obrirà perspectiv­es.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Bon moment a última hora de la tarda per a les relacions profession­als sobre una operació econòmica molt complicada. Tindreu ajudes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La claredat i inspiració de què gaudiu poden obrir perspectiv­es a un projecte positiu però molt difícil. Facilitats per comunicar-vos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain