La Vanguardia (Català)

Messi: “Quan el joc flueix, les coses funcionen”

- L. BUXERES

Messi, protagonis­ta estel·lar al Sánchez Pizjuán i autor de 36 gols contra el Sevilla, no vol dir “Lliga” fins que és al sac i ben lligada. “Encara queda moltíssim, però era important guanyar i mantenir la distància amb els rivals perquè ara venen partits durs i cada vegada és més difícil imposar-se”, va assegurar l’argentí, que va reconèixer la crisi de joc que ha travessat el Barcelona: “Són èpoques, no sempre podem jugar a un gran nivell. Hem passat per una ratxa en què, si som sincers, no hem fet el nostre més bon futbol i a l’hora de definir també ens costava. Però quan el joc flueix, les coses funcionen i avui n’ha estat una demostraci­ó”.

La superba actuació de l’argentí és un avís per a la visita de dimecres al Bernabeu. Messi també vol la Copa: “Nosaltres no llencem cap competició i som a un petit pas de ficar-nos una altra vegada en una final. Serà dificilíss­im al camp del Madrid, però ho intentarem”. El resultat de l’anada al Camp Nou va ser d’1-1.

El relat reivindica­tiu de Piqué després del partit és la demostraci­ó de la injecció anímica que suposa

“Sembla que no hi siguem però estem més vius que mai; mirarem d’arribar a la final de Copa”

un triomf com el d’ahir. “Som en un moment clau de la temporada en què cada partit és com una final. Potser no estem jugant el millor futbol, però estem vius a tot arreu. Intentarem arribar a la final de Copa i a la Lliga (diumenge, al Bernabeu) provarem de donar el cop definitiu”, va proposar el central. “Sembla que no hi siguem, però estem més vius que mai”, va rematar. Sobre les queixes del Madrid per tenir un dia menys de descans per a la Copa, Piqué va ser contundent: “A la Lliga el Madrid va tenir un dia més de repòs i els vam guanyar 5-1”.

La plantilla va dedicar grans elogis a Messi. A Piqué li van preguntar pel dia en què no hi sigui. “Els catalans som molt pessimiste­s i sempre pensem en quan no tindrem les coses. Potser el tindrem per molts anys, així que gaudimne”, va afegir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain