La Vanguardia (Català)

Maria Anglada

JUGADORA DEL VOLTREGÀ

- Barcelona

El Voltregà ha fet història en l’hoquei femení en conquerir la seva sisena Copa d’Europa, tot un rècord, en una emocionant final davant el Generali Palau que es va decidir (2-1) amb un gol final d’Anglada a la pròrroga.

El CP Voltregà s’ha erigit en el millor equip de l’hoquei patins femení de tots els temps després de conquerir ahir a Manlleu la seva sisena corona europea. Les osonenques guanyaven en la màxima final continenta­l el Generali Palau de Plegamans, el líder de l’OK Lliga, per 2-1 a la pròrroga, amb un gol providenci­al de Maria Anglada.

La final va ser un enfrontame­nt de poder a poder. El Voltregà es va avançar al minut 3, amb un gol al contraatac de Motxa Barceló. Però el Palau, després de desaprofit­ar el Voltregà tres faltes directes –per la intervenci­ó espectacul­ar de la portera Laura Vicente–, va collar fort i va aconseguir l’empat quan faltaven 5m50s amb un gol d’Aina Florenza, que aprofitava un rebuig.

Amb l’1-1 s’arribava a la pròrroga, i llavors les de Sant Hipòlit van estar més encertades. Anglada va aprofitar una bola rebutjada per fer el 2-1.

El Voltregà es converteix en l’equip amb més copes d’Europa, sis, una més que el Gijón, guanyades en set finals. Per la seva banda, el Palau de Plegamans perdia la seva primera final continenta­l després d’haver eliminat les amfitrione­s del Manlleu i en quarts les campiones vigents del Gijón.

 ??  ??
 ?? RFEP ?? Les jugadores del Voltregà celebrant el títol
RFEP Les jugadores del Voltregà celebrant el títol

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain