La Vanguardia (Català)

Ana de Armas, camí de ser la nova Marilyn Monroe

L’actriu cubana negocia rodar la sèrie ‘Blonde’ per a Netflix

- Redacció

L’actriu cubana Ana de Armas, que es va donar a conèixer a Espanya gràcies a la sèrie El internado, està en “converses inicials” per reencarnar Marilyn Monroe en l’adaptació que prepara Netflix de l’exitosa novel·la biogràfica Blonde –escrita per Joyce Carol Oates i publicada l’any 2000–, segons apunten diferents mitjans nord-americans.

La nova ficció, produïda per Brad Pitt i Dede Gardner i escrita per Andrew Dominik, recrearà la vida de Norma Jeane Mortenson, més coneguda com a Marilyn Monroe, des dels seus inicis al món del cinema fins a la seva tràgica mort l’agost del 1962 a causa d’una sobredosi de barbitúric­s, sense que s’hagi pogut confirmar que es tractés d’un suïcidi.

Abans d’Ana de Armas van sonar per a aquest paper les actrius Jessica Chastain i Naomi Watts. Si es confirma el fitxatge de la intèrpret per a aquest projecte, que està previst que es comenci a rodar aquest estiu, suposaria un gran pas endavant per a la seva carrera internacio­nal després d’haver participat a Blade runner 2049. Després de l’èxit aconseguit a Espanya amb El internado, Ana de Armas va decidir traslladar-se a Hollywood per provar sort a la meca del cinema i ara mateix té fins a tres pel·lícules a punt d’estrenar i tres més pendents de rodar.

La nova sèrie adapta la novel·la Blonde, per a la qual la seva autora, Joyce Carol Oates, es va basar en una llarga sèrie de biografies sobre la icònica actriu. L’escriptora va confessar que s’havia permès algunes llicències respecte a la realitat amb l’objectiu que el lector pogués fer-se una idea bastant fidedigna sobre com era aquesta actriu que es va convertir en un autèntic mite eròtic durant els anys seixanta.

 ?? GTRES ?? Ana de Armas i Marilyn Monroe, semblances raonables?
GTRES Ana de Armas i Marilyn Monroe, semblances raonables?
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain