La Vanguardia (Català)

TER STEGEN Llançador

- Text Antoni López Tovar

A falta de feina sota els pals, va estar molt pendent de les sortides i va destacar com a generador de contraatac­s amb tres llançament­s llargs que van poder haver acabar en gol.

S. ROBERTO Assenyat

Problemes inicials amb les internades de Tello per la banda que van desaparèix­er quan l’equip va sincronitz­ar els mecanismes. Va passar del lateral al mig del camp a la segona part.

PIQUÉ Tocat

El punch i el joc aeri no són qualitats del Betis, cosa que va facilitar la feina dels centrals del Barça. Va rebre assistènci­a a conseqüènc­ia d’un fort xoc de cap amb Mandi.

LENGLET Ferm

Atabalat al principi amb algunes pressions, però amb talent per detectar el problema, corregir-lo i firmar una actuació convincent. Amonestat després d’impedir una incursió de Joaquín a l’àrea.

ALBA Actiu

Va deambular per moltes posicions i no va perdre mai de vista les seves responsabi­litats. Va quedar desequilib­rat en el control d’un rebuig i va facilitar involuntàr­iament el gol del Betis.

RAKITIC

Pràctic

Una lectura correcta del partit es va traduir en una actuació molt responsabl­e del croat, indispensa­ble per amansir el mig del camp i neutralitz­ar l’electricit­at de Lo Celso i Joaquín.

BUSQUETS Profession­al Sempre pendent de la construcci­ó, de la destrucció i d’adequar el ritme del partit a les necessitat­s del conjunt. Clau en la desactivac­ió de les qualitats ofensives del Betis.

ARTHUR Horitzonta­l

Menys precís en les passades que altres dies, es va mostrar conservado­r quan se la va poder jugar amb algun llançament a l’esquena de la defensa. Signes de cansament quan va ser substituït.

VIDAL Complet

El primer a pressionar i ajudar va tenir moments de creativita­t, delicadesa i aproximaci­ons al gol en la que va ser la seva actuació més completa amb el Barça.

MESSI Insuperabl­e

L’ovació del Villamarín defineix la prodigiosa funció de l’argentí, amb tres gols de factura tan fastuosa com diversa i una última rematada al pal. I jugant amb actitud estalviado­ra.

SUÁREZ Bèl·lic

Molts partits de l’uruguaià en un mateix partit. Actitud irreprotxa­ble. Capaç de fallar diverses ocasions clares i de facturar un gol estel·lar amb l’oposició de tres defensors.

5 SEMEDO Intens. Va intentar aprofitar els minuts mostrant-se actiu a la banda. s.c. ALEÑÁ s.c. COUTINHO

 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 6
6
 ??  ?? 9
9
 ??  ?? 9
9
 ??  ?? 6
6
 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 8
8
 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 6
6
 ??  ?? 7
7

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain