La Vanguardia (Català)

Messi: “Valverde ha llegit molt bé el partit”

- Sevilla

Leo Messi va marxar del Benito Villamarín ovacionat. Un fet que ni els més vells del lloc segurament no recorden, però que mostra el nivell exhibit per l’argentí al camp del Betis. Un reconeixem­ent que el davanter no va dubtar a agrair quan es va acabar el partit. “Estic agraït per la resposta de la gent. Sempre que venim a aquest camp em tracten molt bé, més enllà de ser rivals”, va explicar.

Content per la seva actuació personal, però també per la de l’equip blaugrana, Messi va assenyalar com a clau el paper d’Ernesto Valverde a l’hora de fer el seu plantejame­nt. “El míster ha llegit molt bé el partit, hem fet el partit tàcticamen­t perfecte i no hem patit en cap moment”, va concedir el de Rosario.

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, va tornar els afalacs a l’argentí en la roda de premsa de després del matx reconeixen­t que els seus plantejame­nts són més senzills amb ell al camp. “La victòria es deu a l’esforç dels jugadors i sobretot de Messi, que ha fet tres gols. Quan fas una modificaci­ó tàctica i tens Messi al teu equip és més senzill”, va dir rient.

L’extremeny va destacar el reconeixem­ent del públic rival. “L’ha ovacionat tot el camp i és una meravella. Tenim la sort d’assistir a l’època en què ell està en actiu. I aquesta ovació té un significat especial, és un reconeixem­ent per a ell que vol dir que el

Valverde: “És una meravella que l’hagin ovacionat; tenim sort d’assistir a la seva època” “Estic molt agraït a la resposta del públic; en aquest camp sempre em tracten molt bé”, diu Messi

públic està gaudint. És un jugador inigualabl­e, i malgrat que el pateixen l’acaben reconeixen­t”, va expressar.

Sobre el partit per si mateix, el tècnic va revelar que la seva intenció havia estat atacar els espais que el Betis podia deixar a la seva rereguarda, una cosa que va reconèixer que van saber aprofitar.

Amb aquesta victòria el Barça es distancia a deu punts de l’Atlètic de Madrid a falta de deu partits per al final de la Lliga. Tot i això, Valverde demana prudència. “Com que no tenim cap títol, no podem pensar en el triplet. Hi ha encara 30 punts per jugar i hem de ser prudents”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain