La Vanguardia (Català)

Darder i Soriano, expulsats després del xiulet final

-

Per si la derrota no fos prou càstig per a l’Espanyol, a la conclusió del partit una tangana va acabar amb l’expulsió de Sergi Darder per doble targeta groga. Pel costat sevillista va ser el seu porter, Soriano, qui també va veure la targeta vermella. La baralla va començar amb el xiulet final del col·legiat. El porter visitant va recriminar l’actitud de la grada de darrere de la porteria emportant-se la mà a l’orella. El gest no va ser ben rebut per l’afició espanyolis­ta. Tampoc per Sergi Darder, que es va apropar a cridar l’atenció al porter. Una lleu empenta del deu va servir a Soriano per anar-se’n a terra i fingir una agressió. A partir d’aquí, jugadors d’un i altre equip van començar a empenye’s, sense que calgués lamentar mals pitjors. Mercado, com sempre en aquestes accions, va ser qui primer va aparèixer per provocar els rivals. Finalment el col·legiat Cuadra Fernández va decidir mostrar la segona targeta groga tant a Darder com a Soriano, fet pel qual el migcampist­a espanyolis­ta es perdrà el derbi d’aquí dues setmanes davant el FC Barcelona al Camp Nou. A més d’ell, Dídac Vilà causarà baixa després de veure la cinquena groga. que el valora cada vegada més. Un cop de cap seu a centrada de Dídac va resultar el més perillós en un primer temps poc lluït.

La segona meitat va començar amb una arrencada efervescen­t dels locals, frenada en sec per la jugada que va fer encendre els focs artificial­s. Hermoso va mesurar malament en una cobertura i va fer caure André Silva dins de l’àrea. Ben Yedder, al minut 52, va marcar amb un xut potent i col·locat.

El resultat va fer reaccionar amb rapidesa Rubi, que va fer entrar Melendo per Granero per buscar més claredat en aquesta última passada que no havia tingut en el primer temps. Melendo va trigar poc a aparèixer entre línies per filtrar passades als puntes mentre que el Sevilla feia un pas enrere, content amb el resultat. Els de Rubi van inclinar el camp sobre la porteria de Soriano i les arribades es van succeir, tot i que sense encert.

Ferreyra va entrar buscant el gol, però l’agitador del partit era Melendo, hàbil per trobar els desmarcatg­es dels seus companys. L’Espanyol va persistir buscant l’empat, però el Sevilla es va tancar amb pany i clau. Amb dos dies n’hi ha hagut prou perquè Caparrós inculqui la seva experiènci­a en aquestes situacions. L’Espanyol torna a fer un pas enrere quan n’havia fet alguns cap endavant. Aquest sembla definitiu. Sumar com més aviat millor 42 punts per salvar-se ara passa a ser l’objectiu real.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain