La Vanguardia (Català)

El Nàstic malbarata una ocasió més per poder somiar amb la salvació

- ESTEVE GIRALT

Se li acaba el temps i la fe al Nàstic. A dotze jornades pel final, la derrota d’ahir a Oviedo (2-0), en un partit igualat, fa mal perquè arriba després de l’esperançad­ora victòria contra l’Albacete i perquè deixa els grana a vuit punts de la salvació. Un món quan has guanyat sis matxs en trenta jornades, per més que aquesta versió del Nàstic sí que competeix amb qualsevol i no abaixa els braços.

Enrique Martín va seguir fidel al seu estil i va sortir a la defensiva en un dels camps més complicats de Segona, deixant la pilota al rival. La idea, bàsica, forrellat a darrere per mirar d’enganxar una contra o una pilota aturada. El Nàstic va tenir tres ocasions (Fali, Imanol i Noguera), inclosos dos travessers, però la falta de punteria, el porter rival, un mur, i dos errors defensius van frustrar el pla grana. Amb el seu equip obligat a guanyar, al tècnic navarrès se li exigeix més atreviment.

Barragán no va passar gaires angúnies fins que van arribar les dues clatellade­s de l’Oviedo. L’1-0, en l’arrencada de la segona meitat, amb un bon cop de cap de Joselu. El cop de gràcia, amb un altre cop de cap en una pilota aturada vulgar amb centrada a l’àrea i error imperdonab­le en el marcatge de Noguera. “Ha faltat intensitat defensiva”, va dir Monreal.

Tot i que el seu vestidor continua guerrer, a Tarragona molts han perdut l’esperança. “Hi ha molt tomàquet encara, tenim quatre partits per col·locar l’equip per assaltar la permanènci­a en les últimes vuit jornades”, va vaticinar a Tarragona Ràdio el navarrès després de la nova decepció.

 ?? NÀSTIC ?? El davanter Kanté maniobrant ahir al Carlos Tartiere
NÀSTIC El davanter Kanté maniobrant ahir al Carlos Tartiere

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain