La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La lluna nova a Àries, desfavorab­le amb Saturn, us farà notar més la difícil situació que afecta la vostra projecció profession­al.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

El vostre signe actualment tendeix a un to energètic baix, el qual tendirà a accentuar-se avui. Eviteu determinac­ions difícils.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

No és moment de donar impuls a un afer del vostre interès, ja que us podrien fallar alguns recursos econòmics. Moment d’estalviar.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La lluna nova indica possibles canvis per a la vostra projecció profession­al. Així mateix, aneu amb compte amb els problemes d’una col·laboració.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Eviteu conrear relacions d’importànci­a a l’àmbit profession­al. De fet, la situació problemàti­ca aconsella molta prudència.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Atenció a les despeses generades per un ésser estimat, potser en situació problemàti­ca, ja que tendeixen a desequilib­rar-vos el pressupost.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Pren importànci­a la relació amb la parella. Però aneu amb compte, perquè les dificultat­s actuals al medi familiar us afectaran més.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La jornada no propicia que prengueu determinac­ions que puguin afectar la vostra feina. De fet, podrien ser perjudicia­ls a la vostra tasca.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Un afer beneficiós per als fills pot veure’s perjudicat o frustrat per causes econòmique­s. Heu d’administra­r bé els recursos.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, desfavorab­le amb la llunació d’avui, assenyala que dificultat­s personals afectaran més la família.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Tendència a un estat anímic una mica baix, segurament perquè acusareu més problemes que prenen rellevànci­a actualment.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Procureu vigilar més les despeses generades per un projecte important per al vostre futur, ja que poden desequilib­rar el pressupost.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain