La Vanguardia (Català)

El futur de la intel·ligència artificial es reuneix a Barcelona i Madrid

Els dies 7 i 8 de maig s’organitzar­à el primer Cicle de Jornades Internacio­nals sobre Intel·ligència Artificial

-

El progrés és la distància que ens separa d’un món millor. Així de contundent es manifesta la Fundación Formación y Futuro. Per a ells, aquest progrés ha de ser el nostre compromís amb el futur i l’excel·lència; i, per això, innovar és l’única manera de ser àgils i versàtils per accedir a l’autèntic coneixemen­t i la veritable formació. La cultura de la fundació és ajudar els seus stakeholde­rs a adquirir els coneixemen­ts necessaris per fomentar la creació de talent, amb la flexibilit­at requerida per respondre a qualsevol tipus de situació o desafiamen­t, analitzant les realitats i aportant els mecanismes i les eines necessàrie­s per superar-les.

Dins d’aquesta voluntat de formar en termes d’innovació, la Fundación Formación y Futuro (www.fundacionf­f.com), conjuntame­nt amb la Universita­t Rovira i Virgili de Barcelona i la Universida­d Juan Carlos I de Madrid, organitza el primer Cicle de Jornades Internacio­nals sobre Intel·ligència Artificial (IA), que se celebrarà els dies 7 i 8 de mai gales ciutats de Barcelona i Madrid. L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer les solucions que la intel·ligència artificial pot oferiren camps tan estratègic­s com la salut, la robòtica i ciutats intel·ligents.

Potenciar a escala nacional el sector de la intel·ligència artificial i posicionar-se com un referent en algun dels camps que configuren la intel·ligència artificial és l’aspiració de la Fundación Formación y Futuro. En aquest sentit, la finalitat de la fundació és promociona­r, desenvolup­ar, divulgar i donar suporta activitats amb l’ objectiu d’ educar i form arles person esper aconseguir una societat justa, sostenible­i responsabl­e. És per això que, per primera vegada a Espanya, promou unes jornades que s’han

d’erigir en una plataforma per intercanvi­ar informació i know how entre profession­als especialit­zats en les àrees de salut, robòtica i ciutats intel·ligents.

Intercanvi d’ informació

Amb aquest objectiu, la Fundación Formació n y Futur o ha congregat un total de disset experts, que els dies 7 i 8 de maig discutiran sobre l’aplicació de la tecnologia i les solucions d’IA en les àrees de salut, robòtica i ciutats intel·ligents, per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

La primera jornada tindrà lloc a Barcelona el dia 7 de maig; mentre que la segona cita se celebrarà l’endemà a Madrid. Ambdues jornades s’estructura­ran en tres grans àrees temàtiques (salut, robòtica i ciutats intel·ligents), que donaran lloc, alhora, a tres grups de debat, un per a cada àrea d’especialit­zació. Cada grup tindrà els seus ponents, que faran una breu presentaci­ó, seguida d’una taula rodona amb moderador i un torn obert d’intervenci­ó dels assistents.

Aquest primer Cicle de Jornades Internacio­nals sobre Intelligèn­cia Artificial compta amb la col·laboració de la Universita­t Rovira i Virgili (URV), la Universida­d Rey Juan Carlos I i la Generalita­t de Catalunya, així com amb el patrocini de l’assegurado­ra FIATC i el bufet d’advocats Cuatrecasa­s.

Per confirmar l’assistènci­a

www.fundacionf­f.com formaciony­futuro@fundacionf­f.com Cristina Perearnau Tel.: 934 914 112

17 experts discutiran sobre l’aplicació de les solucions d’IA en les àrees de salut, robòtica i ciutats intel·ligents

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain