La Vanguardia (Català)

El Sevilla s’aferra a la zona europea i l’Alabès perd gas

- Redacció

El Sevilla va guanyar per 2-0 l’Alabès, amb gols de Roque Mesa i Pablo Sarabia, i s’aferra a Europa situant-se sisè, igualat amb el València i a un punt del Getafe, després d’un partit en què va ser molt superior a un conjunt vitorià defensiu, sense arribada i que perd gas.

Els sevilliste­s, que es van retrobar amb el triomf després de la dolorosa derrota contra el València (0-1), van recuperar la solidesa a casa i van superar amb autoritat i intensitat un Alabès amagat, massa tancat i inofensiu amb un gol de Mesa, quan faltaven quatre minuts per al descans, després ampliat per Sarabia quan en faltaven deu per al final.

L’equip de Joaquín Caparrós, que va recuperar el lateral Escudero i el mitjapunta Sarabia després d’unes setmanes lesionats, va sortir més intens, amb els migcampist­es Roque Mesa i el francès Gonalons ajudats per l’argentí Franco Vázquez com a enllaç amb Munir i el francès Ben Yedder, contra un Alabès amagat i que va pressionar, però sense arribada.

El quadre dirigit per Abelardo Fernández, amb Tomás Pina i el ghanès Wakaso intentant imposar-se al mig del camp, el japonès Inui i Jony a les bandes i Borja Bastón Calleri a dalt, va jugar molt

El Leganés va doblegar el Valladolid i continua amb la seva escalada

i l’argentí tancat.

D’altra banda, el Leganés continua amb la seva escalada i va superar el Valladolid gràcies a un gol de Vesga al 78. Els de Pucela es fiquen en problemes a la zona baixa.