La Vanguardia (Català)

Marc Roca: “No tenim por del partit contra el Girona”

- ROBERTO RODRÍGUEZ

El millor Espanyol de la temporada va començar el seu particular viacrucis contra el Girona. Era al novembre i l’equip de Rubi havia encadenat cinc triomfs consecutiu­s al RCDE Stadium quan els d’Eusebio van aconseguir un triomf sorprenent. Des d’aleshores han passat molts mesos, i els dos equips arriben al tram final de la temporada amb la necessitat de certificar com més aviat millor la salvació.

D’això n’és conscient la plantilla espanyolis­ta, que no vol cometre els mateixos errors que els van sumir en aquella ratxa negativa, tot i que no per això estan temorosos. En aquest sentit, l’espanyolis­ta Marc Roca ha expressat que no veu el partit “ni com una necessitat ni amb por, sinó com una oportunita­t”.

El futbolista blanc-i-blau ha demanat tranquil·litat als aficionats en un moment en què convé tenir els nervis temperats i va recordar que l’Espanyol acumula set jornades sense perdre de les nou últimes. “No estem pendents dels equips que són al darrere. Sabem que depenem de nosaltres. Si guanyem, completare­m una setmana de quatre punts”, va assenyalar.

En aquest enfrontame­nt entre equips catalans convergeix­en dues ratxes negatives completame­nt oposades. L’Espanyol és el pitjor equip fora de casa de la Lliga, mentre que el Girona no guanya a Montilivi des de l’octubre. Tots dos clubs necessiten capgirar aquestes situacions per viure amb tranquil·litat el que queda de campionat. “L’afrontem amb ganes de trencar la dinàmica de falta de victòries a fora i ells l’encararan igual. Ho veiem com una oportunita­t”, va confirmar.

La confiança que ha transmès el jugador perico es basa en les bones sensacions de l’equip més enllà dels resultats. “Estem bé, creixent, i esperem acabar amb

“No estem pendents dels que són al darrere, depenem de nosaltres”, diu el blanc-i-blau

bones sensacions la temporada”, va desitjar.

Per a aquest partit serà dubte fins a última hora Cristhian Stuani, el màxim golejador del Girona aquesta temporada. Sobre aquest fet, Roca s’estima més no especular: “És un futbolista molt important per a ells, ho ha demostrat amb els seus números. No ens preocupa si juga o no, ens centrem en el nostre plantejame­nt”, va assegurar.

El migcampist­a, a més, va enaltir les virtuts del pròxim rival, que va catalogar com “un equip incòmode que fa una bona pressió”. “Intentarem dur el partit on ens convingui. L’objectiu és guanyar”, va comentar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain