La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

És una època en què se us pot presentar l’ocasió d’una operació econòmica important. Convé que mostreu molta cautela.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Actualment podria canviar radicalmen­t la vostra vida. La conjunció Lluna-Urà a Taure encoratja ara una oportunita­t insòlita.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Jornada en què tendeixen a prendre rellevànci­a dificultat­s que acaben d’aparèixer. No les subvaloreu, ja que poden ser importants.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

En aquesta jornada tendeixen a veure’s encoratjad­es les possibilit­ats d’una oportunita­t molt important peralesvos­tresambici­onspersona­ls.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Acaba de començar un període en què la conjuntura profession­al dona mostres d’inestabili­tat. La vostra situació pot fer un gir radical.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Actualment comenceu a gaudir de molta creativita­t. Avui és un d’aquells dies en què se us pot acudir una idea brillant.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

És important que procureu no exposar-vos a situacions de risc durant aquesta època, ja que teniu menys recursos per afrontar-les.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Podríeu viure una gran relació o entaular una associació important durant els pròxims temps. Totes dues sota el segell de la inestabili­tat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Convé que sigueu molt prudents i que us cuideu, ja que acaba de començar un període procliu a patir algun tipus de trastorn.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

L’amor us somriu. Us podríeu enamorar tot d’un plegat. També gaudiu d’una creativita­t propícia a l’expressió artística.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Són temps en què poden donar-se circumstàn­cies difícils que afectin la família o siguin causa d’inestabili­tat a la llar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Tendiu a gaudir d’una gran creativita­t. De fet, la vostra capacitat de comunicaci­ó us permet expressar vivències personals importants.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain