La Vanguardia (Català)

L’Efes-Barça no coincidirà amb la visita del United al Camp Nou

- LUIS BUXERES Barcelona

El Barcelona Lassa estava resignat a passar la Setmana Santa a Istanbul des de feia diverses jornades. Només li faltava tancar els bitllets, cosa que no podia fer en espera que l’Eurolliga establís les dates definitive­s dels partits de quarts de final. Tot i que els encreuamen­ts ja van quedar definits dijous, l’òrgan rector de la millor competició del bàsquet europeu va decidir esperar a la conclusió de la fase regular ahir per fer pública l’agenda completa dels playoffs. I, en clau blaugrana, es pot concloure que s’ha imposat la lògica i el seu primer partit contra l’Anadolu Efes es jugarà el dimecres 17 d’abril, per la qual cosa no coincidirà amb la tornada de quarts de final de la Champions entre el Barça i el Manchester United, que es jugarà el dimarts 16.

L’Eurolliga ha programat els dos primers partits de l’equip de Pesic per a dimecres i divendres de Setmana Santa, idèntiques dates que els xocs entre el Reial Madrid i el Panathinai­kós. La setmana següent, el Barça rebrà la doble visita de l’Efes també en dimecres (24) i divendres (26) –en cas que fos necessari un quart partit–, per la qual cosa tampoc no hi haurà coincidènc­ia amb l’Alabès-Barça de la Lliga Santander programat per a dimarts d’aquella setmana. En cas que calgués un cinquè partit per decidir l’equip que estarà a la final four de Vitòria, es jugaria l’1 de maig, dimecres, data prevista per a un dels dos partits d’anada de semifinals de la Champions League, encara per definir.

El Barça Lassa afrontarà aquesta sèrie decisiva contra l’Anadolu Efes després de tancar ahir la seva notable participac­ió en la fase regular de l’Eurolliga amb un triomf contra el Khimki al Palau (8374) en un matx intranscen­dent per a la classifica­ció. Va ser un partit estrany, amb un inici molt fluix dels de Pesic i una remuntada progressiv­a. Cal destacar la bona tasca de Hanga, que ha de ser peça fonamental davant l’Efes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain