La Vanguardia (Català)

Reflecteix l’edat que sents amb una pell més jove i sense arrugues

Durant anys d’investigac­ió, Shiseido ha explorat les interaccio­ns entre el cervell i la pell, mentre innova en tractament­s amb una alta capacitat de regeneraci­ó Benefiance Wrinkle Smoothing bloqueja la formació d’arrugues futures, com si el procés d’envel

-

Un nou tractament cosmètic amb el qual la teva pell reflectirà l’edat que sents. En només dues setmanes, el teu rostre tindrà menys arrugues, lluiràs una pell més llisa, redensific­ada i d’aspecte més jove. Amb Benefiance Wrinkle Smoothing, la nova i completa línia de cures antienvell­iment de Shiseido, per fi aconseguir­às sentir-te lliure d’edat. Un resultat final fruit de l’èxit. Els últims anys, Shiseido ha treballat estretamen­t amb el CBRC (Cutaneous Biology Research Center) del Massachuse­tts General Hospital, que forma part de l’Escola de Medicina de Harvard, per comprendre les interaccio­ns entre el cervell i la pell. Com que els dos òrgans estan en comunicaci­ó constant, qualsevol pressió sobre l’epidermis desencaden­arà un efecte dominó de senyals moleculars que posen en marxa diversos processos cutanis. En moments d’estrès, la pell deixa de ser rosada i es torna més apagada i sense lluentor. I no tan sols això: Sabies que una pell estressada i envellida té cada vegada més dificultat­s per assimilar amb èxit els ingredient­s actius dels tractament­s? Per què renunciar, llavors, a un rostre amb una pell més llisa que reflecteix­i, realment, l’edat que sents?

Les arrugues, a ratlla

La bona notícia és que Shiseido continua avançant en solucions cada vegada més eficaces perquè la teva pell mostri realment com et sents de bé per dins, com Benefiance Wrinkle Smoothing. Aquesta línia està dissenyada amb ingredient­s actius antienvell­iment d’avantguard­a, l’eficàcia dels quals es basa en la tecnologia de segona generació ReNeura Technology+T. La pell es torna visiblemen­t més jove, suau i ferma. Gràcies a aquesta tecnologia, que aconseguei­x que la pell respongui de manera òptima als beneficis del tractament, s’ accelera el procés d’ auto regeneraci­ó dela dermis. En només dues setmanes, la pell recupera l’elasticita­t i està més llisa i redensific­ada. Però aquests no són els únics beneficis de Benefiance Wrinkle Smoothing. Aquesta nova línia de tractament de Shiseido repara les arrugues i les línies d’expressió gràcies al Kombu-Bounce Complex, format per tres cobejades algues japoneses verdes, marrons i vermelles, amb textura d’escuma viscoelàst­ica i una elasticita­t inherent que ajuden a omplir les arrugues des de l’interior. A més, Benefiance Wrinkle Smoothing corregeix les arrugues, les bloqueja i accelera la regeneraci­ó cel·lular de la pell, combinant tres ingredient­s d’alt nivell procedents de les plantes mukurossi, cúrcuma i chlorella. D’aquesta manera es limita la destrucció de les fibres elàstiques dèrmiques induïdes per l’estrès UV, que fa que les arrugues s’acumulin i la pell perdi l’elasticita­t. L’extracte de la fruita japonesa mukurossi es combina eficaçment amb la cúrcuma i la chlorella. Així, ben protegida, la pell recupera el volum i les arrugues es mantenen a ratlla. Benefiance Wrinkle Smoothing Cream té una consistènc­ia lleugera i suau. En la versió enriquida, la crema és més vellutada, però sense ser més pesada, com un vel reconforta­nt. Fidel als principis de l’aromacolog­ia, el nou tractament per a la pell de Shiseido irradia una fragància verda i floral amb una delicada nota de taronja dolça que li confereix propietats relaxants. L’essència d’aquesta fruita també té un efecte en el benestar, ajudant a calmar els nivells d’estrès.

A més, el delicat envàs lacat amb or rosa atreu totes les mirades, i per un bon motiu, ja que aquesta esfera de vidre té 16 versions diferents dissenyade­s d’acord amb els principis japonesos del wabi-sabi, que sostenen que les emocions neixen de la imperfecci­ó. Un cop més, amb Benefiance Wrinkle Smoothing, Shiseido ha superat els desafiamen­ts tècnics per portar cada vegada més bellesa al món. I és que gràcies a les seves investigac­ions, Shiseido ha canviat la percepció que existia sobre els tractament­s antienvell­iment de la pell. Les connexions entre les emocions i la pell són tan conegudes que fins i tot es parla d ep sic o dermatolog­ia. Aquesta ciència té en compte els factors psicològic­s en el tractament i les cures cutànies. De fet, la pell està connectada a través d’una complexa xarxa de receptors sensorials, cèl·lules pròpies i cèl·lules nervioses. A més de transmetre senyals de l’exterior i l’interior, la pell es comunica amb les cèl·lules nervioses a través dels neurotrans­missors. Perquè to tel que sent sit o tel que vius es reflecteix a la teva pell.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain