La Vanguardia (Català)

Linda Morselli i Renata Zanchi es rendeixen al tartà

- BEGOÑA CORZO

El Gòtic es va vestir d’Escòcia dijous en una espectacul­ar festa a The Wittmore. Fornits models vestits com autèntics scottish guiaven els convidats amb quinqués fins aquest hotel gran luxe ubicat al recòndit carrer Riudarenes. El tartà, en totes les seves variants, va ser el protagonis­ta de la vetllada, a joc amb les parets de l’establimen­t, entapissad­es amb aquest teixit. Entre els convidats, la model i nòvia de Fernando Alonso, Linda Morselli; el model i empresari vitiviníco­la Oriol Elcacho i la maniquí Renata Zanchi, amb un espectacul­ar vestit que el modista José Carrasco havia cosit directamen­t sobre el seu cos.

Morselli, acabada d’aterrar de Dubai i de vacances a Barcelona, va rescatar una faldilla escocesa en verd. La model reconeixia que, per feina, no veu tot el que voldria Alonso, la qual cosa fa difícil planejar un casament. La també ex de Valentino Rossi gaudeix a Barcelona de la companyia de Renata Zanchi. Totes dues, que duien bosses de mà idèntiques de Zanchi, explicaven divertides que van néixer al mateix lloc, Giussano, al nord de Milà, però es van conèixer fa tres anys per les xarxes socials. Juntes ja donen voltes a un nou repte físic a Instagram després dels cinc minuts de planxes abdominals. Aquesta vegada pensen posar els famosos a fer esquats.

Davinia Pelegrí no va poder acompanyar el seu nòvio, Oriol Elcacho, que vestia de B Corner, la sastreria de Jaime de Marichalar, amb qui treballa, tot i que encara no se sent preparat per armar un vestit, “una cosa que requereix molta perícia tècnica”. També es van rendir al tartà Oriol Bueno i Marta Mengod; el galerista Jorge Subietas, Román Riera i Cala Grifols i l’escultor Eduardo Pérez Cabrero.

 ?? MIQUEL COLL MOLAS ?? Linda Morselli, Oriol Elcacho i Renata Zanchi, a The Wittmore
MIQUEL COLL MOLAS Linda Morselli, Oriol Elcacho i Renata Zanchi, a The Wittmore

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain