La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tot i que aquestes setmanes tendiu a un to psíquic una mica baix, convé que feu avui un esforç per afrontar dificultat­s.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La jornada propícia que us bolqueu a prendre decisions fermes, encara que serenes, per encarrilar definitiva­ment un projecte rellevant.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Jornada propícia per encoratjar una operació profession­al de gran rellevànci­a. Es veu impulsada gràcies a una gran operació econòmica.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Potser hi ha problemes d’importànci­a en una col·laboració que ara pot prendre decisions importants per a l’activitat en comú.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Moment de centrar-vos a dur a terme una operació econòmica de rellevànci­a, gestada les últimes setmanes, sobretot si és laboral.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La parella ara es mostra molt receptiva, cosa que facilita abordar temes pendents. El suport d’un ésser estimat tindrà un paper important.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Altre cop agafarà un ritme més decidit un afer laboral que pren relleu els últims temps. La jornada propicia agilitar la feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Moment excel·lent per prendre decisions que poden ser importants per a un ésser estimat, especialme­nt si es tracta d’un fill adolescent.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Es veu molt afavorit un afer familiar o relacionat amb l’habitatge. Es veurà encarrilat gràcies a un gran suport econòmic.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, favorable amb Mercuri, aconsella determinac­ions fermes que permetin donar una empenta a la vostra activitat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Conjuntura propícia per portar a terme una operació econòmica de relleu. Rebreu ajuda molt important, però indirecta.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Mercuri a Peixos, favorable amb Saturn, indica que podreu treure profit d’un projecte que, tot i que és difícil, respon a les vostres aspiracion­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain