La Vanguardia (Català)

Clàssica i òpera

- MARICEL CHAVARRÍA

HERAS-CASADO PRESENTA FALLA. El director granadí arriba a L’Auditori amb la Mahler Chamber disposat a marcar la diferència amb la seva interpreta­ció de dues obres emblemàtiq­ues de Falla: El amor brujo (amb la soprano Carmen Romeu) i la centenària El sombrero de tres picos (amb la cantaora Marina Heredia).

L’AUDITORI. 10/IV. 20 HORES

LA PASSIÓ SEGONS PAUL MCCREESH. Si la setmana passada Edward Higginbott­om dirigia a Ibercamera la Passió segons Sant

Joan, és el torn d’un altre Bach de la Pasqua: Sant Mateu amb els Gabrieli Consort i veus com Anna Dennis, Nicholas Mulroy (Evangelist­a) i James Newby (Crist).

PALAU DE LA MÚSICA. 10/IV. 20 HORES

CAÑIZARES I EL ‘CONCIERTO DE ARANJUEZ’. S’està convertint en un clàssic de la guitarra aquesta interpreta­ció que el sabadellen­c fa del concert de Rodrigo. Al cicle BCN Clàssics sona amb l’Orquestra de Cadaqués dirigida per Gianandrea Noseda.

PALAU DE LA MÚSICA CATALANA. 11/IV. 20 HORES SEGÜENT HOMENATGE A MONTSERRAT CABALLÉ El Liceu ret honors a la mítica soprano amb vells amics i veus destacades: Josep Carreras, Jaume Aragall, Joan Pons, Al Bano, Paata Burchuladz­e, Begoña Alberdi, María Gallego o Josep Bros. Agafarà la batuta Guillermo García Calvo en una vetllada dirigida per Lluís Pasqual.

GRAN TEATRE DEL LICEU. 12/IV. 20 HORES

ÒPERA BUFA AMB ‘JE SUIS NARCISSIST­E’. Arriba la peça de Raquel García-Tomás amb la qual Òpera de Butxaca i Nova Creació celebra 25 anys. Humor negre per narrar les vicissitud­s d’una desbordada organitzad­ora d’esdevenime­nts culturals. Canten Elena Copons, Toni Marsol, María Hinojosa i Joan Ribalta. Marta Pazos dirigeix.

TEATRE LLIURE. DEL 12 AL 14/IV

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain