La Vanguardia (Català)

‘Forbes’ destaca les oficines de OneCoWork a la Barcelonet­a

- Barcelona

La revista Forbes ha reconegut les oficines de l’empresa barcelonin­a OneCoWork com un dels espais de treball compartit més singulars del món.

La prestigios­a publicació ha destacat les oficines que la firma té llogades davant el Port Vell, al barri de la Barcelonet­a. “Treballar a la platja pot semblar un somni, però a OneCoWork és una realitat. L’espai Marina Port Vell té unes espectacul­ars vistes al mar, gimnàs i sales per a esdevenime­nts privats”. Forbes també destaca que als voltants de les oficines es desenvolup­in negocis i esdevenime­nts del sector tecnològic i emprenedor (presumible­ment, a les oficines del Barcelona Tech City a l’edifici Pier 01, al Palau de Mar).

El fundador d’aquest co-woring, el britànic Ben Nachoom, explica que l’espai va obrir les portes el 2016 i que disposa d’una capacitat per acollir 250 treballado­rs. “Estem complets”, assegura l’emprenedor, que va fundar el negoci amb el seu pare, Uri Nachoom.

La companyia disposa de dues oficines més a Barcelona. Una està llogada a la plaça Catalunya i compta amb un aforament per a 400 persones (també complet) i una altra es troba a Via Laietana, a prop de la catedral. “La vam inaugurar fa un mes. Té capacitat per a 350 persones, encara que la intenció és ampliar el lloguer a altres plantes de l’edifici per arribar a oferir 750 places”. Nachoom assegura que la companyia ha invertit prop de sis milions d’euros en la posada en marxa dels tres espais i que actualment, la seva plantilla ascendeix als 30 treballado­rs.

Els plans per als propers quatre anys són ambiciosos. OneCoWork té previst obrir al voltant de 40 oficines arreu d’Europa, començant per ciutats com Madrid, Lisboa o Berlín. Els Nachoom estan convençuts que els espais de treball compartit es convertira­n en hubs d’educació, innovació i coneixemen­t.

“El ‘coworking’ té vistes al mar espectacul­ars, gimnàs i sales d’esdevenime­nts privats”, diu la revista

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain