La Vanguardia (Català)

Chris Hemsworth s’agafa un any sabàtic per estar amb la família

L’actor Chris Hemsworth revela detalls dels seus nou anys de matrimoni amb Elsa Pataky

- GABRIEL LERMAN Los Angeles

Després d’anys sent un dels actors més cobejats a Hollywood, Chris Hemsworth ha decidit que és el moment de posar fre a la seva carrera per estar a prop dels que ara el necessiten més: els seus fills. Segons l’actor ha revelat al Daily Telegraph d’Austràlia, els tres fills que té amb la també actriu Elsa Pataky, India Rose, de 7 anys, i els bessons Tristan i Sasha, de 5, “estan en una edat molt important”. “Són molt petits, i són més conscients que ara marxo més que abans. El més segur és que aquest any no rodi res”, ha explicat.

No tothom té la sort de poder fer un any sabàtic. I encara menys dos, però en Thor sí. El març del 2018 ja va anunciar que després de rodar Malos tiempos en El Royale no rodaria durant un any per poder portar els seus fills a l’escola. Després va tornar per rodar Vengadores: Endgame i Hombres de negro: Internacio­nal i ara fa una altra aturada. Però, esclar, amb una fortuna que se situa entre els 60 i els 90 milions de dòlars, segons mitjans especialit­zats, pots fer tantes aturades com vulguis.

El déu del tro és conscient que aquest és un dels moments més dolços i plens de la seva vida: “Si vas deu anys enrere i em preguntes quin seria el meu escenari somiat, seria aquest. Ara puc relaxar-me, passar-m’ho bé i deixar de perseguir projectes”. El mitjà dels tres germans Hemsworth, de 35 anys, ha format una bonica família amb l’espanyola Elsa Pataky, de 42, amb qui es va casar el 2010. En una trobada recent amb periodiste­s a Bali, va recordar el dia que es va casar “en una illa propera que es diu Sumba, en un hotel ecològic, el Nihiwatu. És un lloc que m’encanta”.

En un ambient relaxat no va tenir inconvenie­nt a parlar de la seva vida conjugal. Quan se li va

L’artista australià decideix fer un any sabàtic, i ja serà el segon, per estar amb els seus tres fills, de 7 i 5 anys

preguntar què era el que a la madrilenya li molesta més d’ell, va dir, sense dubtar: “Que me’n vagi a fer gires de premsa, o sigui que sempre intento trobar un equilibri entre la feina i la vida familiar. De fet, no és que la molesti, però sempre és un desafiamen­t, i crec que passaria el mateix amb qualsevol marit que tingués una feina que el fes viatjar molt. Si em quedo fent surf més estona del compte o si arribo una mica tard a casa, això sí que és una cosa que li molesta de mi. Si em preguntes què em molesta d’ella, per si llegeix això, et diré que res. És que m’he d’assegurar de tenir un lloc al llit quan torni a casa”, va dir jocós.

Segons Hemsworth, en la seva vida casolana és molt molt curós a l’hora d’abaixar la tapa del

“A la meva dona li molesta que em quedi fent surf més estona del compte i que arribi una mica tard a casa”

vàter i no s’apodera mai del comandamen­t a distància si estan en família mirant la tele. “Soc perfecte, però estic segur que, si li fas les mateixes preguntes a ella, et donarà una llarga llista de defectes meus que li molesten”, va dir amb el mateix to divertit.

Però després es va posar més seriós i va reconèixer: “Puc ser bastant cap quadrat, cosa que també val per a ella, i per això de tant en tant ens donem cops de cap. Però, de tota manera, hem trobat la manera d’avenir-nos. Tots dos som de tenir opinions fermes i un gran entusiasme per allò en què creiem. Fa temps que construïm una casa, i això sempre és divertit, malgrat que això sol ser motiu de divorci. En el nostre cas, estic molt agraït que ho hàgim pogut superar”, va afirmar.

 ??  ??
 ??  ?? Elsa Pataky i Chris Hemsworth a finals d’abril a Los Angeles
Elsa Pataky i Chris Hemsworth a finals d’abril a Los Angeles
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain