La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Moment d’encoratjar projectes en benefici de la família o relatius a millores a la llar, gràcies a alguns recursos econòmics.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Venus a Taure, favorable amb la Lluna, afavoreix la vostra capacitat per a la bona entesa amb tots els qui us envolten. Aviveu les negociacio­ns.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Jornada que gaudiu de facilitats econòmique­s, probableme­nt gràcies al fet que disposeu de cert suport. Procureu aprofitar-lo.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La Lluna a Cranc, favorable amb Venus, us permet de treure millor partit d’un afer que respon a les vostres aspiracion­s i desitjos.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La vostra bona posició i imatge en l’àmbit profession­al ara us permeten abordar i encarrilar favorablem­ent alguns problemes.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Convé que apliqueu la vostra creativita­t actual per donar impuls a una qüestió d’interès personal. Possibilit­at d’un bon acord.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Procureu conrear relacions en el camp profession­al, sobretot a fi de poder beneficiar-vos d’una bona oportunita­t econòmica.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

L’actitud receptiva i afectuosa de la parella afavoreix que es puguin abordar temes pendents, ja que es donarà una gran entesa.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

El pressupost domèstic ara pot sortir beneficiat d’una oportunita­t econòmica laboral, potser arran d’una bona negociació.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Conjuntura propícia de cara a temes en benefici dels fills. A més a més, la parella es mostrarà especialme­nt receptiva i comprensiv­a.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Facilitats per desenvolup­ar la vostra feina o tasca habitual. Per a això potser tindreu l’ajuda que us ofereix un familiar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra receptivit­at impulsa un tracte molt afable envers els altres. En especial, es donarà una relació molt afectuosa amb els fills.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain