La Vanguardia (Català)

Àngels Barceló i Pepa Bueno intercanvi­en programes a la Ser

- Redacció

La cadena Ser va anunciar ahir canvis per a la pròxima temporada, en què la periodista Àngels Barceló es farà càrrec del programa del matí Hoy por hoy i la seva fins ara codirector­a, Pepa Bueno, assumirà l’espai del vespre Hora 25.

Així, Bueno i Barceló intercanvi­aran les funcions i els horaris a la graella de l’emissora del grup Prisa, en què continuara­n apareixent, després de renovar els contractes, els responsabl­es de La ventana, Carles Francino; d’El larguero, Manu Carreño, i de Carrusel deportivo, Dani Garrido, segons confirmava la cadena en un comunicat.

Per la seva part, el locutor Toni Garrido deixarà d’estar al capdavant del segon tram d’Hoy por hoy, que va agafar fa dos anys en substituci­ó de Gemma Nierga, malgrat que continuarà vinculat a la cadena Ser en diversos projectes audiovisua­ls. Barceló, que ha dirigit Hora 25 durant els últims onze anys, serà qui condueixi tot l’espai del matí, des de les 6 h fins a les 12.20 h.

“Tant Pepa Bueno com Àngels Barceló abordaran una profunda renovació en els programes que dirigiran a partir del setembre. Totes dues continuara­n fins al final de la temporada al capdavant dels programes que dirigeixen actualment”, indicava la Ser en la mateixa nota.

 ?? CADENA SER ?? Àngels Barceló i Pepa Bueno
CADENA SER Àngels Barceló i Pepa Bueno
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain