La Vanguardia (Català)

El club més gran d’Andorra

-

El 25 de maig del 1954, l’Automòbil Club d’Andorra es va constituir com a entitat esportiva sense ànim de lucre. En aquell moment, un total de vint-i-dues persones van començar a desenvolup­ar un projecte pioner amb l’objectiu de prestar diferents serveis relacionat­s amb el món de l’automòbil a tots els seus futurs associats.

Si la pedra fonamental va ser el foment de l’automobili­sme en totes les seves facetes, com en tots els clubs automobilí­stics d’arreu del món que integren la Federació Internacio­nal de l’Automòbil (FIA), amb el pas del temps això va canviar. Les dècades van passar i el club va créixer i, de la mà d’aquesta evolució, van sorgir noves oportunita­ts, noves vies de negoci i la necessitat d’una profunda modernitza­ció de la institució, però sempre partint d’uns valors fundaciona­ls que han estat l’eix vital: els valors del club.

La integritat i visió responsabl­es en totes les activitats i compromiso­s de l’ACA; la innovació constant, clau per oferir solucions conformes a les necessitat­s dels socis en el present i el futur; la qualitat, un actiu íntegramen­t lligat a l’expectativ­a i, per tant, la satisfacci­ó dels associats; la solvència, atès que els socis formen part d’una entitat compromesa amb la plena capacitat de complir les seves obligacion­s; la proximitat, tant en el vincle amb cada associat com en la gestió de cadascun dels serveis; i, finalment, la fidelitat: la història, evolució i creixement del col·lectiu de socis, tot això no hauria estat possible sense haver mantingut, any rere any, servei a servei, una lleialtat que és correspost­a en cada contacte, de manera personalit­zada, compromesa i eficient.

Part dels objectius del Club és la incorporac­ió de nous socis, però l’ACA s’ha trobat davant d’una xifra històrica: 8.600 persones formen part del club. És una de les entitats socials més grans del Principat, i això, a banda de permetre’ls entrar en el relat dels col·lectius socials de la història d’Andorra, els ha situat com una institució referent al país, bo i atorgant-los una gran capacitat per a la negociació de serveis i avantatges competitiu­s amb tercers, sempre amb l’objectiu de ser especialis­tes a prestar serveis a les persones.

L’objectiu de l’ACA per a l’any 2020 és continuar ampliant la base social i arribar al 2020 amb gairebé 10.000 associats, i continuar innovant i aportant solucions a mida dels socis les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, en cadascun dels seus desplaçame­nts, vagin on vagin i amb un alt nivell de qualitat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain