La Vanguardia (Català)

El futur de l’economia vist des dels Pirineus

LA 30A TROBADA EMPRESARIA­L AL PIRINEU, UNA DE LES JORNADES ECONÒMIQUE­S PRIVADES DE CATALUNYA AMB MÉS PARTICIPAN­TS, COMENÇA AVUI A LA SEU D’URGELL

-

Sota el títol Definim l’agenda empresaria­l, es parlarà de quines han de ser les prioritats de l’empresaria­t i els objectius de futur, en un context d’internacio­nalització i competitiv­itat constant, d’auge de les start-ups i amb la transforma­ció digital, el desenvolup­ament sostenible i el canvi climàtic de rerefons.

El debat es durà a terme a través de diverses conferènci­es, taules rodones i ponències amb profession­als destacats, en les quals s’aportaran els elements fonamental­s per tractar el desenvolup­ament estratègic de les empreses.

L’edició d’enguany compta amb la presència d’experts de diferents sectors profession­als, com el de les noves tecnologie­s, el financer i bancari, l’immobiliar­i, la consultori­a en els àmbits jurídic, empresaria­l i tecnològic, i fins i tot representa­nts del sector biomèdic.

Des de la seva creació, la Trobada Empresaria­l té la finalitat

Els organitzad­ors reivindiqu­en el paper dels Pirineus com a eix vertebrado­r d'un territori transfront­erer

d’esdevenir un espai de reflexió sobre temes d’actualitat que afecten la gestió i la presa de decisions en un marc de canvis constants. Un fòrum on anualment es tractin temes d’interès general amb l’objectiu de fomentar la promoció i el desenvolup­ament empresaria­l.

Les jornades de la Trobada Empresaria­l al Pirineu es porten a terme des del 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i profession­als lleidatans i s’han consolidat en el transcurs d’aquests últims anys. Actualment, és una de les trobades econòmique­s privades amb més participan­ts de Catalunya. La presència de professors qualificat­s, d’empresaris i profession­als reconeguts, i de personalit­ats polítiques destacades ha aportat un valor afegit a la trajectòri­a de les jornades.

El paper dels Pirineus com a eix vertebrado­r d’un territori d’abast transfront­erer i la voluntat de descentral­itzar la visió de la realitat econòmica de Catalunya van portar l’associació d’empresaris impulsors a donar a aquestes jornades un enfocament pirinenc.

La Trobada Empresaria­l es caracterit­za per la presència d’una variada i plural representa­ció d’empresaris, emprenedor­s i profession­als de Lleida i dels territoris que envolten el Pirineu i, successiva­ment, per incorporac­ions des de la resta de Catalunya, la Franja d’Aragó i el Principat d’Andorra.

Crèdit Andorrà dona suport a les jornades des de l’any 2006, amb l’objectiu de fomentar els ponts de diàleg i de relacions econòmique­s entre Andorra i la zona de Lleida i dels Pirineus.

 ??  ??
 ??  ?? La Seu d’Urgell acull des d’avui la 30a Trobada Empresaria­l al Pirineu
La Seu d’Urgell acull des d’avui la 30a Trobada Empresaria­l al Pirineu
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain