La Vanguardia (Català)

93 dies i nits d’opcions infinites per disfrutar de l’estiu sota el cel

MUNTAR UN CHILL-OUT A CASA AMB COMPLEMENT­S EXCLUSIUS JA ÉS POSSIBLE GRÀCIES A LA ‘FESTA A L’AIRE LLIURE’ DE PYRÉNÉES

-

Amb l’arribada del bon temps i la llum natural banyant-nos fins passades les nou de la nit, el que més ve de gust és gaudir d’activitats a l’aire lliure, també entre setmana. És gairebé de postal: sortir de treballar, arribar a casa i poder prendre alguna cosa a l’exterior, envoltat de coixins de totes les mides i amb alguna melodia tranquilla de fons. Els Grans Magatzems Pyrénées tenen tot el que cal per crear aquesta atmosfera i gaudir amb calma dels petits plaers i els bons moments en família, amb amics o en volguda solitud.

Taules, cadires, pufs, sofàs fets amb palets, espelmes, estovalles, catifes, fanals, vaixella, barbacoes, cistella de pícnic… La llista del centre comercial més gran d’Andorra no té fi i va en línia amb les tendències de la temporada. Silvia Dos Reis, experta de la secció llar de Pyrénées, comenta que aquest estiu es porten els colors neutres

com el blanc, el beix i el gris clar, protagonis­tes indiscutib­les de la col·lecció. I no és casualitat, ja que aporten serenitat i calma a qualsevol espai. A més, són molt fàcils de combinar amb la resta de complement­s típics de les zones diàfanes. Però, què és l’estiu sense algun detall amb tons alegres i vistosos? “Els looks ètnics, els estampats animalats i l’essència mediterràn­ia donaran el toc de color a qualsevol zona que escollim”, afegeix Dos Reis.

Els més de 100 metres quadrats d’exposició de la tercera planta de Pyrénées estan dedicats al gaudi de l’aire lliure fins al pròxim 30 de juny per a tot aquell que vulgui crear un espai acollidor a casa seva. Una zona de confort on compartir una xerrada, un sopar amb llum d’espelmes o, simplement, un moment de desconnexi­ó de l’estrès diari sota el cel i la brisa estiuenca. O l’excusa perfecta per reunir la família. Infinites opcions per a un estiu inoblidabl­e.

I parlant de festivitat­s a l’aire lliure, avui dijous Pyrénées celebra la seva Nit de Copes: música en directe de la mà d’Els Pali, còctels exquisits, descomptes exclusius i sorpreses que només els presents podran gaudir.

Pyrénées ofereix tota una secció dedicada al gaudi de l’aire lliure fins al 30 de juny

 ??  ?? Pyréneés ofereix múltiples opcions de mobiliari i complement­s d’exterior
Pyréneés ofereix múltiples opcions de mobiliari i complement­s d’exterior

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain