La Vanguardia (Català)

Caldea completa la seva experiènci­a wellness amb una cuina de fusió thai-japonesa

EL TERMOLÚDIC D’ANDORRA PERMET DISFRUTAR D’UNA CUINA D’ALT NIVEL PENSADA PER APORTAR GRANS BENEFICIS PER A LA SALUT, DES DE MILLORA DE LA CIRCULACIÓ FINS A PREVENCIÓ D’AL·LÈRGIES I EFECTES ANTIINFLAM­ATORIS

-

Caldea és un spa. I, també, és un spa que no té res a veure amb un spa. Perquè ofereix, a la seva zona Inúu (una àrea only

adults), una oferta gastronòmi­ca que completa l’experiènci­a wellness. Parlem del restaurant thai-japonès Siam Shiki, amb una gran varietat de plats tradiciona­ls tailandeso­s, importats 100 per cent de Tailàndia, i una selecció de plats japonesos per assaborir una mescla dels cinc sabors: dolç, picant, amarg, agre i salat.

El Siam Shiki posa a disposició del client una cuina especialme­nt dissenyada des del punt de vista nutriciona­l per arrodonir l’experiènci­a wellness. El restaurant compta amb dues zones: la interior, amb capacitat de fins a 80 comensals, i la terrassa lounge, amb vistes espectacul­ars a la muntanya andorrana i on es gaudeix del sol i de la brisa del Pirineu.

Un temple de la gastronomi­a oriental obert a tot aquell que

vulgui fer un dinar o un sopar thai-japonès, no solament per a clients d’Inúu, i amb un servei de cambrers 100 per cent d’origen tailandès.

Les especialit­ats de la casa són els curris, els sautées tailandeso­s, la tempura japonesa i els makis i nigiris flamejats; però sens dubte el plat estrella és el phad thai (fideus saltats amb gambes, ceba, soia i verdures). A més, els comensals poden degustar els suggerimen­ts del xef, com shiki sashimi, manguro tartar, shake tartar, oniku sashimi, maki de foie-gras, spicy tuna maki, manguro gunkan nigiri, sahke gunkan nigiri, yakitori maki i els ravioli gyoza.

La cuina que se serveix en aquest restaurant asiàtic de referència en el sector és reconeguda pels seus múltiples beneficis per a la salut. La gran varietat de fruites i vegetals frescos de cadascuna de les seves creacions ajuda a millorar la circulació. L’absència de greixos animals i l’abundància d’espècies i condiments contribuei­x a sumar bons nutrients. A més, és antioxidan­t per a l’organisme i, a causa de l’ús d’herbes i condiments, té efecte antiinflam­atori i ajuda a alleujar determinad­es al·lèrgies i a prevenir l’artritis. Sense oblidar que, gràcies a l’ús de productes naturals, afavoreix la pèrdua de pes, perquè, tractant-se d’aliments sense processar, l’aportació de calories és menor.

Així que, després de relaxar-se a les aigües termals d’Inúu i dels seus tractament­s especialit­zats, un no podrà resistir-se a gaudir dels sabors del Siam Shiki, el restaurant thai-japonès referent al Principat d’Andorra. Una proposta gastronòmi­ca alternativ­a a la de l’Espai Termolúdic, on els visitants poden degustar plats de cuina mediterràn­ia amb tocs italians.

La cuina que ofereix aquest restaurant de referència és reconeguda pels seus múltiples beneficis per a la salut

L’absència de greixos animals i l’abundància d’espècies i condiments contribuei­xen a una carta amb alta aportació nutritiva

 ??  ?? El Siam Shiki, restaurant de fusió thai-japonesa de Caldea
El Siam Shiki, restaurant de fusió thai-japonesa de Caldea

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain