La Vanguardia (Català)

Plans per disfrutar d’un estiu exclusiu en un entorn d’alta muntanya

EL PRÒXIM 13 DE JUNY L’SPORT HOTEL HERMITAGE REOBRE LES PORTES I HO TÉ TOT PREPARAT PER A LA TEMPORADA ESTIUENCA

-

Els hostes poden triar entre excursions en 4x4, senderisme amb guies experts o tractament­s únics a l’spa

L’Hermitage compta amb dos xefs d’estrella Michelin, Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa

Aquell que pensi que Andorra és només per a l’hivern, s’equivoca. I molt. Perquè durant l’època estival es mantenen aquí els 24 graus de mitjana, una temperatur­a perfecta per gaudir de tot el que ofereix el Principat. I com que les vacances triguen a arribar, cal saber aprofitar cada segon lluny de l’enrenou del dia a dia. Faríeu uns dies de relaxació

en plena naturalesa a 1.850 metres d’altitud? Si la resposta és sí –amb molts signes d’exclamació–, l’Sport Hotel & Spa Hermitage és el lloc ideal. Els que vulguin les mateixes vistes de somni, però en un ambient més íntim, que preguntin per les acollidore­s Hermitage Mountain Residences.

Però no totes les possibilit­ats de gaudi queden entre les majestuose­s parets de l’únic

Leading Hotel of the World d’Andorra. L’estiu a l’Hermitage també és per als muntanyenc­s i aficionats a la naturalesa. Això sí, amb una col·lecció d’experiènci­es prèmium dissenyade­s a mida. Els amants del senderisme estan d’enhorabona. Es poden fer rutes senzilles, en entorns plans, o optar per altres de més complicade­s, amb ascensos a alguns dels cims o amb l’objectiu de veure algun dels setanta llacs del país, sempre acompanyat­s de guies certificat­s. En el cas de famílies amb nens o amb persones grans o de mobilitat reduïda, es combina la sortida amb una ruta en un 4x4. Així tothom pot accedir als llocs més allunyats i elevats sense haver de fer sobreesfor­ços. L’única preocupaci­ó dels hostes serà triar roba i calçat adequats per a la jornada; de la resta se n’ocuparà l’hotel. Ho tenen tot pensat per als visitants que vulguin passar un dia sencer a la muntanya: sandvitxos, fruita, barretes energètiqu­es i begudes. Una proposta senzilla i còmoda, amb productes de màxima qualitat.

Una altra de les opcions és la Casa Club de Golf Soldeu, que ha estat concebuda com a centre de reunió social on els visitants tenen a l’abast tots els serveis i facilitats per practicar el seu swing, amb servei d’escola i de lloguer de material. I és que durant l’estiu, la neu deixa pas al camp de golf de 9 forats, a 2.250 metres d’altitud –el més alt d’Europa– i perfectame­nt integrat en l’entorn natural.

Si el que es busca és explotar les activitats que ofereix l’enclavamen­t andorrà, es pot escollir entre una gran varietat de classes dirigides, com aquagym o pilates, ideals per acabar d’alliberar-se de l’estrès acumulat en el cos. Totes les rutines les imparteixe­n profession­als del sector, que dicten pas a pas els moviments de cada activitat. I per gaudir d’una relaxació absoluta, l’Sport Wellness Mountain Spa, de 5.000 metres quadrats, proposa una carta extensa de tractament­s, a més dels diferents circuits d’aigua.

L’hotel de Soldeu també dedica atenció als petits de la família. Per a ells, el Kids Club té preparades diverses activitats, com ara tallers de pintura, visites als animals o un passeig sota les estrelles.

I, per descomptat, cal no oblidar l’exclusiva gastronomi­a que ofereix l’Sport Hotel Hermitage & Spa. Compta amb cuina d’estrella Michelin gràcies a Nandu Jubany i el seu Restaurant Origen, on la proposta és degustar la mateixa carta que al famós Can Jubany de Vic. Un altre xef d’estrella és Hideki Matsuhisa, mestre d’orquestra del Koy. Aquí es fa un viatge a la cultura japonesa que incorpora de manera harmònica productes de proximitat. També es pot optar pel renovat Sol i Neu i la seva terrassa, que té les millors vistes del lloc. I aquells que vulguin acompanyar aquestes viandes tan exquisides amb un vi tindran al seu abast una selecció a l’altura dels més sibarites. El celler de l’Sport Hotel Hermitage & Spa està format per ampolles selectes de diferents llocs del món, que, junt amb els consells del sommelier, permetran als hostes gaudir del maridatge perfecte.

 ??  ?? La llista d’activitats a l’estiu és extensa, des de practicar el swing al Golf Soldeu fins a relaxar-se a l’spa de l’Hermitage
La llista d’activitats a l’estiu és extensa, des de practicar el swing al Golf Soldeu fins a relaxar-se a l’spa de l’Hermitage
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain