La Vanguardia (Català)

Cinquanta líders tracen el futur a Barcelona

-

Què tenen en comú Alex Atala, un xef brasiler que investiga els ingredient­s indígenes del seu país; Easkey Britton, una sociòloga campiona de surf que lluita contra la crisi climàtica, o Geoff Mulgan, un expert en innovació i polítiques socials que treballa per al Govern britànic? Doncs, entre altres coses, la seva preocupaci­ó per dibuixar un futur millor i compartir idees que siguin agents de canvi.

Atala, Britton i Mulgan són tres dels 50 participan­ts del cicle de conferènci­es Fixing the future (Preparant el futur), que avui i demà debatran al Centre de Cultura Contemporà­nia de Barcelona (CCB) sobre la biodiversi­tat, l’arquitectu­ra revolucion­ària, la preservaci­ó dels oceans, l’agricultur­a i l’organitzac­ió de les ciutats modernes.

Per segon any consecutiu, i organitzat per la publicació en línia Atlas of the Future i l’elèctrica Holaluz, els anomenats 50 herois del futur intercanvi­aran experiènci­es, opinions i investigac­ions al voltant de deu taules rodones que serviran per tractar temes clau els pròxims anys com la gestió de residus, la humanitzac­ió de les ciutats, la producció d’aliments, la resiliènci­a i l’activisme o el foment de la saviesa intergener­acional.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain