La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Facilitats per impulsar un tema familiar o relacionat amb l’habitatge, gràcies a importants recursos econòmics.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Urà a Taure, favorable amb Mercuri, propicia l’expressió d’opinions i idees, per més avançades i avantguard­istes que siguin.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Moment propici per obrir perspectiv­es en la vostra economia gràcies al fet que una operació recent es beneficia d’una gran ocasió.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mercuri Cranc, favorable amb Urà, us obre perspectiv­es interessan­ts gràcies a un projecte que respon a les vostres aspiracion­s.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Per bé que el vostre signe tendeix a un to psíquic una mica baix, procureu conrear relacions profession­als, ja que us seran molt beneficios­es.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És el moment d’aplicar idees enginyoses per impulsar un tema recent que propicia les vostres aspiracion­s. Conreeu relacions.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Una operació profession­al, que pren rellevànci­a aquestes setmanes, pot rebre un impuls ara gràcies a una gran inversió.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Són setmanes propícies per a l’expressió de les vostres idees i per comunicar-vos. Aprofiteu-ho ara per activar el diàleg amb la parella.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Malgrat una certa inestabili­tat en l’àmbit laboral, convé que ara us aboqueu a una operació econòmica, ja que rep un impuls.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Gràcies a la vostra gran creativita­t actual, es veu afavorida una col·laboració. La parella també es mostrarà molt receptiva i dialogant.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Gaudiu de facilitats per expressar la vostra creativita­t actual a la feina. També mostreu-vos receptius a tancar possibles acords.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Són setmanes propícies per a l’entesa amb els vostres éssers estimats. Sobretot, es mostraran receptius a les vostres idees enginyoses.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain