La Vanguardia (Català)

Ja hi ha acord entre el Madrid i el Chelsea per Eden Hazard

- CARLOS NOVO

El Madrid i el Chelsea van arribar ahir a un acord definitiu per al traspàs d’Eden Hazard per 100 milions d’euros. El jugador acabava contracte amb el club anglès el juny del 2020 i des de feia anys volia fitxar pels blancs. L’anunci oficial serà les pròximes hores i la intenció del Madrid és que el jugador sigui presentat al Bernabeu la setmana entrant. Hazard és la segona incorporac­ió del pla renova’t de Zidane, que ja té a la seva disposició Luca Jovic, el davanter centre serbi de 21 anys de l’Eintracht de Frankfurt.

Hazard, de 28 anys, ara està concentrat a Tubize (Bèlgica) amb la selecció, que juga partits classifica­toris per a l’Eurocopa demà contra el Kazakhstan i dimarts davant Escòcia. El jugador ja es va acomiadar del Chelsea a Bakú només de guanyar el seu equip la final de l’Europa League a l’Arsenal fa dos dimecres. Després es va agafar uns dies de vacances a Marbella, on no va tenir inconvenie­nt a posar amb la samarreta del seu nou equip.

Després del belga el següent jugador a fitxar pel Madrid és el lateral esquerre del Lió Ferland Mendy, que ja ha passat reconeixem­ent mèdic per als blancs a les instal·lacions de la selecció francesa a Clairefont­aine. El jugador està pendent d’un segon reconeixem­ent. El quart fitxatge ara mateix no és tan clar. El Madrid vol un migcampist­a. Zidane vol Pogba, però a Florentino Pérez li fa més el pes Eriksen, que s’acaba d’oferir al club, o Van de Beek. La decisió mesurarà la força de Zidane en el nou projecte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain