La Vanguardia (Català)

Irina Shayk i Bradley Cooper posen fi a quatre anys de relació

La model i l’actor són pares d’una nena de 2 anys i en feia quatre que estaven junts

- ISABEL CLARÓS

Irina Shayk i Bradley Cooper han posat fi a quatre anys de relació i una filla en comú (Lea de Seine, nascuda el març del 2017). Ells encara no han dit res, però el seu entorn més proper sí que ho ha confirmat a la revista People .La ruptura d’una de les parelles més glamuroses de Hollywood ha suposat no un sorpresa, sinó més aviat la crònica d’una mort anunciada, que va començar a l’última gala dels Oscar. Cooper i Lady Gaga van interpreta­r Shallow, el tema d’Ha nacido una estrella, que va guanyar l’estatueta. Però, a més a més, l’actuació va aixecar tota mena de comentaris per la complicita­t més que evident entre els dos artistes. Lady Gaga, que, a part, feia poc que havia trencat amb el seu promès, va voler tancar el tema: “La gent hi va veure amor, i saps què? Això és precisamen­t el que volíem que hi veiessin”, va assegurar dies després en un programa de televisió, però l’explicació no va acabar de convèncer.

Des dels Oscar, el 24 de febrer, la model russa i l’actor nord-americà no s’han tornat a veure junts. Fa unes quantes setmanes van començar els rumors de crisi. I una foto de la parella passejant per un carrer de Los Angeles amb la seva filla amb una actitud distant anunciava la ruptura que ahir es va confirmar.

Pel que sembla, Irina Shayk (33) i Bradley Cooper (44) estan intentant arribar a un acord amistós per compartir la custòdia de la seva filla. Fonts properes a la parella asseguren que Lea de Seine ha estat l’únic motiu pel qual han estat junts aquests últims mesos: “Per la seva filla, ho continuen intentant”, van dir al portal Page Six. I van afegir: “Les coses no van bé. Cap dels dos no és feliç. La relació penja d’un fil”. I, a més a més, s’ha sabut que fa uns quants dies la model va abandonar la mansió que compartia amb l’actor a Pacific Palisades.

Ahir, una vegada coneguda la ruptura, Irina Shayk va ser fotografia­da a l’aeroport de Los Angeles per volar a Nova York. Tot just entrar a la terminal, la model russa es va mostrar molt somrient després de ser sorpresa per les càmeres mentre parlava per telèfon. A la mà ja no hi portava l’impression­ant anell de compromís. Contràriam­ent, el dia abans Bradley va ser vist amb un posat molt abatut i amb una motxilla sortint de casa d’un amic a Malibu.

Shayk i Cooper van començar la seva relació la primavera del 2015. Les primeres fotos junts van ser de finals d’abril d’aquell mateix any. La parella sempre havia portat la relació amb discreció, i no en parlaven mai, i sempre havien estat reticents a posar en públic. De fet, les poques fotos d’ells dos junts van ser a la gala Met del 2018, als Globus d’Or d’aquest any i als Oscar.

A Irina Shayk només se li coneix una relació sentimenta­l abans de Bradley Cooper. Va ser amb el futbolista Cristiano Ronaldo, amb qui va sortir des del 2010 fins a finals del 2014. Sempre hi havia hagut el dubte de si havia estat amor de veritat o conveniènc­ia per a tots dos. Aleshores ella es va convertir en top model. Al final de la relació va declarar: “Si tens una relació, ha de ser bona; si no, és millor deixar-la. Les relacions són dures, o sigui que has de saber quin tipus d’home vols al teu costat i quins són els seus valors, què és l’important a la vida. Si estàs amb algú és perquè camines en el mateix sentit i busques el mateix”.

Abans de Shayk, Bradley Cooper havia sortit dos anys amb una altra model, la britànica Suki Waterhouse, gairebé 20 anys més jove que ell i amb qui va trencar dos mesos abans que la seva relació amb la russa es fes pública. També havia sortit amb les actrius Zoë Saldaña i Reneé Zellweger i es va casar amb l’actriu i ballarina Jennifer Esposito, malgrat que el matrimoni va ser breu: només va durar quatre mesos. Com a actor ha estat nominat a l’Oscar quatre vegades per La part positiva de les coses, La gran estafa americana, El francotira­dor i Ha nacido una estrella.

L’última vegada que van aparèixer plegats va ser als Oscar, on ell i Lady Gaga van prodigar química en una actuació

 ??  ??
 ?? JORDAN STRAUSS / GTRES ?? Parelles. A dalt, Bradley Cooper i Irina Shayk als Globus d’Or, on l’actor i director era dels més nominats per Ha nacido una estrella .Ala dreta, Cooper amb Lady Gaga, amb qui ha coprotagon­itzat el film, que ha disparat els rumors d’una possible relació
JORDAN STRAUSS / GTRES Parelles. A dalt, Bradley Cooper i Irina Shayk als Globus d’Or, on l’actor i director era dels més nominats per Ha nacido una estrella .Ala dreta, Cooper amb Lady Gaga, amb qui ha coprotagon­itzat el film, que ha disparat els rumors d’una possible relació
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain