La Vanguardia (Català)

Un mocador de colors per combatre el càncer de la dona

- I. Clarós

Posar fi al càncer és un somni, però un mocador pot ajudar a fer realitat aquest somni. Fa tres anys l’Hospital Vall d’Hebron va posar en marxa la campanya “Somni de colors” per recaptar fons per a la investigac­ió del càncer de la dona i millorar el benestar de les malaltes, amb la venda d’un mocador.

Ahir es va presentar aquest símbol de la lluita contra el càncer de la dona, que és el mocador; va ser a la botiga Natura, del carrer Pelai, a Barcelona, ja que la cadena s’encarrega de la seva producció i distribuci­ó. La model Judit Mascó és la padrina oficial de la campanya, des que va començar i en aquesta edició l’han acompanyat en la imatge oficial la també model Vanesa Lorenzo i la nedadora Ona Carbonell.

El mocador d’aquest any, que té el preu de 15 euros, ha estat dissenyat per l’artista Claudia Valcells, igual que els anteriors. Presenta tons calderes i blaus “per poder vendre’s tot l’any”, va dir rient Mascó en la presentaci­ó i va anunciar que gràcies als dos anteriors ja s’havien recaptat més de 100.000 euros.

A la presentaci­ó, a més de Mascó, hi van assistir Ona Carbonell, l’artista Claudia Valcells, metges de l’hospital Vall d’Hebron i malaltes de càncer que amb el seu testimoni van emocionar els assistents, entre els quals hi havia la model Clara Mas, l’escriptora Asha Miró, la directora del Canet Rock, Gemma Recorder o Paula Vicente, la segona filla de Judit Mascó, que va exercir de fotògrafa de l’acte. “La lluita contra el càncer no és només cosa de qui el pateix. És una lluita en equip”, va confirmar Ona Carbonell.

Aquest any a més, la campanya fa una crida perquè a les xarxes es pengin fotos amb el mocador o es comparteix­in testimonis #SumaContra­ElCancer o al web somnidecol­ors.com. /

 ?? SOMNIS DE COLORS ?? Vanesa Lorenzo, Judit Mascó i Ona Carbonell amb el mocador
SOMNIS DE COLORS Vanesa Lorenzo, Judit Mascó i Ona Carbonell amb el mocador

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain