La Vanguardia (Català)

D’Eivissa a Miami

- Nieves Álvarez

La vida al mar, la millor vida. Aquest ha estat l’eslògan de la meva existència durant l’última setmana, que va començar amb un aterratge a l’edèn balear: Eivissa. Aquesta petita superfície de tot just siscents quilòmetre­s quadrats que t’aconseguei­x empresonar així que inhales el seu aire temperat. L’illa pitiüsa és rehabilita­dora i captivador­a, i, tot i que aquesta vegada no es tractava d’un viatge de lleure, sinó de feina, res no va impedir que la seva essència usurpés el nostre cansament per carregar-nos de vivacitat i dotar-nos de l’energia que mereixia la moda eivissenca.

El nostre objectiu era cobrir en primera persona la tercera edició de la Mercedes Benz Fashion Week Ibiza, una cita ineludible en què ens vam sentir com a casa. Amb el Mediterran­i com a principal convidat, el meu equipàs de Flash Moda i jo vam recórrer un escenari natural que va acollir una infinitat de talent illenc, juntament amb dissenyado­rs de renom com Juanjo Oliva, que va arriscar amb una col·lecció que brillava per la seva atemporali­tat perfecta, o Andrés Sardá, que va obrir boca amb peces de roba d’allò més desitjable­s combinant colorit i estètica navy, a més de vestits perfectes per a una nit d’estiu eterna. Ushuaia Beach Hotel es va estrenar com a marc incomparab­le per a l’explosió de creativita­t i sofisticac­ió que ens va regalar una edició carregada de capvespres encisadors i d’un esperit estival que va impregnar un públic entregat.

Fins i tot sentint el salnitre eivissenc, vaig aterrar a Miami i em vaig adreçar a l’Ice Palace, on m’esperava una nova Fashion Week. Genis com Rene by RR, Fernando Alberto o una imparable Ágatha van donar curs a col·leccions poderosame­nt energètiqu­es i plenes de lluminosit­at. Durant la setmana de la moda Miami és un autèntic borbolleig d’aprenentat­ge. Summit és un trampolí des del qual salten les tendències en moda i temes tan d’actualitat com la sostenibil­itat i la tecnologia; matèries en què es va fer molt d’èmfasi.

Una agenda d’allò més variada que va incloure la inauguraci­ó del nou espai de Porcelanos­a a l’eterna ciutat del sol. Vaig poder compartir aquest moment amb un perfecte trio d’asos espanyol format per Isabel Preysler,

La vida al mar, la millor vida; aquest ha estat l’eslògan de la meva existència durant l’última setmana

Amaia Salamanca i el recent guardonat Antonio Banderas; un home que ens premia amb la seva entrega i generosita­t. Actor d’excepció, amb la humanitat per bandera i president d’honor de la Miami Fashion Week; uns dies màgics que organitza una gala benèfica celebrada al Feina Fòrum a fi d’ajudar la Fundació Lágrimas y Favores de l’hospital Nicklaus Children’s de Miami. En aquesta ocasió hi van assistir personatge­s tan influents com Emilio Estefan o el cantant Juanes, que va oferir una actuació a l’altura d’uns nens mereixedor­s de tot el millor.

 ?? . ?? Antonio Banderas en una gala benèfica a Miami
. Antonio Banderas en una gala benèfica a Miami
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain