La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La jornada no propicia abordar dificultat­s. De fet, problemes d’importànci­a tendeixen a enterbolir el vostre ànim i a desconcert­ar-lo.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

No és moment adequat per fer valer els vostres interessos econòmics. De fet, molta atenció a les despeses generades per un projecte.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

El Sol a Bessons, desfavorab­les amb Neptú, us farà acusar la conjuntura d’incertesa que amenaça la vostra projecció profession­al.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Encara que gaudiu de lucidesa, tendiu aquests dies a un to vital una mica baix. Per tant, no convé desgastar-vos a abordar problemes.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Atenció a les vostres actituds i propostes en un projecte d’interès, ja que poden presentar-se complicaci­ons per motius econòmics.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Actualment manteniu una posició favorable en l’àmbit profession­al. Però podria veure’s malmesa per una col·laboració difícil.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La situació d’incertesa en l’àmbit laboral podria perjudicar. Ara no és el moment adequat per afirmar les vostres propostes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Atenció amb una inversió de risc, ja que pot causar-vos problemes. Atenció també a les despeses generades per un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La relació amb la parella podria veure’s perjudicad­a aquests dies a causa de problemes que afecten la família o, potser, l’habitatge.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Encara que les vostres propostes són molt encertades, no és moment d’abocar-les a l’àmbit profession­al, ja que podria ser-vos perjudicia­l.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Una qüestió molt beneficios­a per als fills o per a un ésser estimat podria frustrar-se o complicar-se per motius econòmics.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Dificultat­s de tipus personal poden repercutir en les vostres relacions familiars. És preferible que no expresseu ara els vostres problemes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain