La Vanguardia (Català)

YERSE

-

Yerse és una firma de roba i complement­s que va començar teixint moda a Sabadell (Barcelona) el 1964, quan la va fundar Lluís Generó Domènech. Al principi, es va especialit­zar en el punt, però amb els anys va anar introduint noves textures i matèries. També va ampliar les línies de negoci, fins a oferir col·leccions completes de roba i complement­s adreçades a dones urbanes i vitals que volen seguir

les tendències sense renunciar al confort i a la naturalita­t. Per això, la filosofia de la marca és crear dissenys contempora­nis que cuiden al màxim els detalls i que afavoreixe­n la feminitat, i que alhora són extraordin­àriament còmodes.

Totes les seves textures i matèries aposten per fibres naturals 100%, com lli i cotó, teixits que aporten benestar gràcies a la textura agradable i que tenen cura del medi ambient. Aquesta filosofia ecològica està present en la nova col·lecció per a la primavera-estiu 2019, una línia de dissenys bàsics i de colors suaus inspirats en l’Havana. La feminitat, la qualitat i l’autenticit­at són els tres valors que la marca transmet en tots els seus canals de venda: concept stores, botiga online i còrners propis. Actualment, Yerse té més de 1.000 botigues a tot el món.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain