La Vanguardia (Català)

Aconseguiu els pareos i les bosses de Yerse amb ‘La Van guardi a’ i presumiu d’ estil a peu de platja

•Dos pareos i dues bosses de Yerse amb un disseny estiuenc i fabricats amb cotó 100% • I, de regal, un xampú YlangYlang 25 ml de Klorane especial per a cabells exposats al sol •Primer lliurament, disponible el proper cap de setmana, per només 9,95€, am be

-

Gaudiu dels dies de platja i piscina amb estil i comoditat amb la col·lecció de dos pareos i dues bosses de Yerse que ara podeu aconseguir amb La Vanguardia, i emporteu-vos de regal un xampú d’ylang-ylang de 25ml dels Laboratori­s Klorane ideal per tenir cura dels cabells els dies de platja. Elaborats amb cotó 100%, els imprescind­ibles per a aquest estiu de Yerse us permetran anar a la moda mentre gaudiu de jornades de bany refrescant­s.

El primer lliurament és el pareo

Indi de Yerse, un estampat atractiu blau i groc, dos colors molt estiuencs. Aquest accessori tan fonamental per a l’estiu es caracterit­za per la versatilit­at, ja que tant us pot servir de tovallola com de peça per passejar amb estil per la platja o per moure-us al voltant d’una piscina. El pareo us aportarà un toc femení als looks més estiuencs, ja que el podreu lluir de diverses maneres, tant lligat a la cintura com al coll.

Amb el pareo, us podeu emportar de regal un xampú de cura solar a la cera d’ylang-ylang de Klorane, de 25 ml, per tenir cura dels cabells després d’una jornada de sol. Es tracta d’un producte idoni per reparar els cabells, una zona del cos que a l’estiu queda especialme­nt danyada, quan s’ajunten tots els factors que l’agredeixen: el sol, l’aigua, la sal, la sorra i el clor.

El xampú de Klorane és la solució natural a aquestes agressions, ja que assegura una doble protecció, interna i externa, als cabells. Elaborat amb cera essencial de flors d’ylang-ylang, us nodrirà els cabells amb profundita­t, els protegirà i us oferirà una agradable sensació de rentat, gràcies a l’aroma perfumada, una textura sensorial i la capacitat de fer una escuma cremosa i de facilitar el desembolic­at.

L’elegant bossa Góndola, blau marí, que podreu obtenir en el segon lliurament, és ideal per anar a la platja o a la piscina amb tot el que cal. Hi podreu portar tots els objectes que us poden ser útils per viure una jornada d’estiu amb tot el confort que es mereix. El tancament de cremallera, molt pràctic per no perdre objectes durant els desplaçame­nts, té un original pompó rosa per estirar-lo, un clar reflex del gust pel detall de les creacions de Yerse.

En el tercer lliurament podreu aconseguir el pareo Navy d’aquesta firma, un disseny a ratlles blaves, roses i daurades amb serrells. Com la resta de complement­s d’aquesta col·lecció que us ofereix

La Vanguardia, la confecció amb cotó 100% afavorirà el benestar de la vostra pell, ja que es tracta d’un teixit molt agradable al tacte.

La bossa Bombón tanca aquesta promoció. Es tracta d’un model d’un to groc suau, inspirat en el color estiuenc de la sorra de la platja, amb un disseny de línies femenines i uns acabats amb personalit­at. El complement ideal per portar-hi de tot, un bàsic que fuig de la simplicita­t i us permetrà presumir d’estil durant l’estiu.•

 ??  ?? Pareo Indi + Xampú Ylang-Ylang de Klorane (25 ml)
1r lliurament: 15-16 de juny
Pareo Indi + Xampú Ylang-Ylang de Klorane (25 ml) 1r lliurament: 15-16 de juny
 ??  ?? Bossa Góndola
2n lliurament: 22-23 de juny
Bossa Góndola 2n lliurament: 22-23 de juny
 ??  ?? Bossa Bombón
4t lliurament: 6-7 de juliol
Bossa Bombón 4t lliurament: 6-7 de juliol
 ??  ?? Pareo Navy
3r lliurament: 29-30 de juny
Pareo Navy 3r lliurament: 29-30 de juny
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain